Ei kaikki SD-kannattajat ole rasistisia, monet ovat vain kyllästyneet huonoon vointiinsa yhteiskunnassa ja laittavat usein oman saamattomuutensa politiikkojen syyksi.,,Sd on luvannut vaikka mitä noille valittajille, kuitenkaan sd ei ole antanut heille yhtään mitään parantaakseen heidän elämäänsä yhteiskunnassa.

Päin vastoin, sd ei kannata avustuksilla eläjiä ja avustuksia kerjääviä, oli kysymyksessä ulkolaiset tai ruotsalaiset... Esim. sd petti ne vanhukset jotka äänesti heitä kun sd lupasi että alentavat eläkeläisten veroja...Sd aikoinaan petti, kun kaatoi hallituksen budgetin missä hallitus aikoi alentaa eläkeläisten veroja...Sd toimii usein  omia lupauksiaan vastoin...Sd toimii saadakseen aikaan kaaoksen.

Sd on luvannut paljon muutakin äänestäjillen kuin että lopettaa maahanmuuton melkein nollaan...Mutta siitä huolimatta valittajat kannattaa sdtä, se kertoo jo eräänlaisesta tyhmyydestä...Esim. sd budgetti ei budgetoinut niitä asioita mitä sd mukamas haluasi muuttaa...Heidän budget on tuulesta temmattu ja valittajat ei kai ymmärrä politiikkaa ja budgettia, siksi antavat sdn pettää itseään koko ajan.

Sdssä mukana monta rasistia...Sd-eliitti on jo potkinut ulos puolueestaan monta monta politiikkoa sen takia kun ne politiikot joutui mediassa kiinni rasismista ja eräät joutui kiinni sekä rasismista ja nasismista.
Åkesson on unelmoiva rasisti ja samoin hänen läheiset apulaisensa puolueessaan.

Norjassa ja Suomessa on rasistiset puolueet päässeet hallitukseen...Nyt kummassakin maassa rasistiset puolueet tippuu hurjaa vauhtia taaksepäin, kannatus vähentynyt.
Suomessa hiljakkoin Persut jakautui kahtia ja muukalaisvihamaieliset Halla-ahon kannattajat pois hallituksesta joutui.
Ruotsissa valitettavasti sd on kohonnut, samoin Tanskassa on rasistipuolue pysynyt ennallaan...
Tanskassa rasisti puolue ei halua hallitukseen, he toimii apuna toisille puolueille.
Ruotsissa sd ei voi edes toimia apuna muille puolueille, koska täällä muut poliittiset puolueet ei halua edes neuvotella sdn kanssa...Ruotsin blockpolitiikka estää sd pääsyn hallitukseen niin kauan kuin muut blockit haluaa pitää sdn syrjässä.

Kun rasistiset puolueet pääsee hallitukseen, ei se saa syrjivää tahtoaan läpi ja silloin heidän kannatus vähenee huimasti, kannattajat ei enää luota heihin.
Niin kävi Suomessa, persut meni rajusti taaksepäin, kannatus vähentyi huimasti.

Rasistiset puolueet saavat enemmän kannattajia kun ovat oppisition ja suulaita huutajia...                        Hallituksessa he ei pysty huutelemaan ja heidän on opeteltava neuvottelemaan, tekemään sopimuksia ja niin edelleen ja se johtaa siihen että kannattajat suuttuvat heihin :) koska razzepuolue syö koko ajan sanansa kannattajien mielestä.

Ei kaikki jotka vastustaa kasvavaa pakolais"tulvaa" ole rasisteja.       
Mutta kaikki he jotka syyttää pakolaisia ja kirjoittelee tai puhuu syyttävästi kaikista pakolaisista rikollisina, terroristeina ja niin edelleen, he on rasisteja.

YK sanoo että kaikilla ihmisillä on oikeus anoa asyyliä, se on yksi ihmisoikeuksista. rasistit haluaa toimia YKta vastaan ja kieltää ihmisiltä oikeuden anoa asyyliä.