Älä käyttäydy rasistisesti sananvapauden varjossa, 
se varjo ei ole kestävä, pahuutesi heijastuu muille.

Minä en vastusta sananvapautta...Vastustan vain sitä jos sananvapauden varjossa heittelee herjoja ja vihapuheita maahanmuuttajille ja maahanmuuttajista ja syyttävät viattomia ihmisiä kollektiivisesti eräitten pahoista teoista tai sanoista...Samoin vastustan sellaista jos uskonnonvapaus unohdetaan ja esim. muslimeja aletaan sortamaan ja pilkkaamaa yleisellä foorumilla, avoimesti ja vihaavasti.
Suomi demokraattisena ja ihmisystävänä nyt kuitenkin ottaa vastaa pakolaisia, kykynsä mukaan, sille ei muukalaisvihamaieliset taida voida yhtään mitään, sillä ei Suomi ole diktatuuri valtio, Suomi ajattelee muitakin kuin vain itseään...Se erittäin hieno asia...Suomen politiikot, siis ainakin enemmistö, toimii hyvin tässä asiassa, eivät tee Suomesta suljettua yksinäistä valtiota, vaan toimivat avoimesti ja ihmisystävällisesti.
Vaikka Suomella ei olisikaan mitään velvollisuuksia muita ihmisiä kohtaan, toimii Suomi silti kansainvälisesti ja ystävällisesti ja auttavaisesti...Samoin tekee kotimaani Ruotsi. :)