Ego suuri haluaa olla, 
vähennä hieman egon valtaa.

Se on hyvin vaikea muuttaa itseään paremmaksi ihmiseksi täällä maallisessa elämässä...Koko ajan sisimmässä kaikuu, minä, minä ja minä ja niin edelleen...Minä, ego haluaa päättää oman tahtonsa mukaan...Usein ego voittaa ja ihmisen sielu ei voi sille mitään...Mistä johtuu? ..Minän, egon egoistisuudesta se johtuu.
Kun tarkistelee omia ajatuksiaan, havaitsee vallan hyvin, että ego on asialla, sillä iänikuinen ja hyvä sielu on aina hyvä, mutta egolla on himokas halu voittaa sielun ja olla ilkeä, joskus paha...Kun ego voittaa, usein silloin ihminen huomaa sen ja häpeää omaa tyhmyyttään, kuitenkaan harvemmin tuomasta sitä julki muille, sitä häpeän tunnettaan...Jokaisella ihmisellä on omatunto joka kolkuttaa...Ihmiset yrittää usein peitellä, salata egon egoistisuutta, mutta usein se tulee kuitenkin esille, sanat näyttää millainen ihminen on, etenkin jos osaa lukea rivien välistä hieman.
Täällä maallisessa elämässä se on opittava yrittämään voittamaan egoansa...Mitä hyötyä on ajatella vain henkistä kohottamista, jos ei ole osannut oppia laimentamaan egon negatiivistä valtaa ihmisessä...Elämme täällä maallisessa oppiaksemme.