Islam- ja muslimi-vastaisuus, 
älytöntä roskaa on, 
ota selvää asioista ensin, 
silloin pelkosi vähenee, 
pelko aiheuttaa foviaa ja vihaa, 
sen sijaan tieto johtaa suvaisevaisuuteen.

Niin sanottu islamomuslimofobia on kuin peilikuva juutalaisiin kohdistuneesta antisemitismista Euroopan mustassa historiassa
Entinen juutalaisviha, on muuttunut muslimivihaksi...Hitlerin juutalaisjoukkomurhan jälkeen heräsi Eurooppa, häpesi tekojaan...Melkein jokaisen ajatuksista häipyi juutalaisviha pois...Häpeämisen tunne auttoi pesemään pois juutalaisvihan.
Mutta he jotka vihaavat, he jotka haluaa vihata jotain etnisyyttä tai uskovaisia tai sieltä ja sieltä tulleita, he on ottaneet nyt muslimit vihatakseen...Viha muslimeja kohtaan kiihtyy Euroopassa...On pieniä poliittisia puolueita siellä sun täällä Euroopan maissa ja jokainen niistä ajaa suunnatonta vihaa Islamia ja muslimeja kohtaan...Eräät puhuu ja kirjoittelee piakkoin tulevista sisällissodista, mukamas muslimit ja länsimaalaiset extremistit taistelisivat... Melkein jokaisessa foorumissa rasistit ja muut muukalaisvihamieliset saarnaavat vihaansa Islamia ja muslimeja kohtaan...Muslimien ja Islamin vihaajat eivät ota huomioon sitä että jokaisessa uskonnossa ja kaikissa kansoissa, on rikollisia ja ihmisiä jotka tekevät outoja ja tai raakoja tekoja...Islamia ja muslimeja vihaavat ottaa huomioon vain muslimit, välittämättä että kaikissa kansoissa on mätämunia...He leimuavat vihaansa vain muslimeihin.
Miksi ei ole heillä haluja ottaa huomioon kaikkia ihmisiä? ..Vastaus siihen on kaiketi se kun Islamia ja muslimeja vihaavat haluavat vihata vain muslimeja, etsiä vikoja muslimeista...Samoin he syyttää uskontoa Islam, vaikka useimmilla heillä ei ole minkäänlaista tietoa uskonnosta Islamista...Usean tieto perustuu kirjaimellisesti uskomiseen, he kuvittelee sen olevan ainoa oikea Islam...Asia on näin, jokainen uskoo tavallaan, ei ole kahta niin samanlaista muslimia että usko kaikessa olisi prikulleen samanlainen...Uskoa voi myös ilman että on kirjaimellisesti uskova...Kirjaimellisesti uskovat on pieni vähemmistö kaikista maailman muslimeista...Heillä on myös oikeus uskoonsa ihan samalla tapaa kuin minulla.
Siihen päälle Islamia ja muslimeja vihaavien vilkas mielikuvitus...Mielikuvitus lentää ja ulos leijuu vinhaa vauhtia haisevia raukkamaisia valheita...Voi myös kysyä että miksi nämä vihaajat ei pidä huolta omasta elämästään, opiskele ja puhdista suutaan pois pahasta rasismista? ..Miksi eräät eurooppalaiset vihaajat eivät ole ottaneet opiksi Euroopan karmeasta historiasta, juutalaistenjoukkomurhasta ja muusta vainosta juutalaisia kohtaan?
Kaikkea tuollaista ennen vanhaan tekivät juutalaisille...Nyt on muslimien vuoro kokea länsimaisten vihaajien suuri ja katkera viha.