Joskus uskonto näkyy, 
kirkko, moskeija, synagoga, 
risti, kippa, hijab...vaatetus, 
miksi et suvaita tätä halua.

Kaikkein eniten parjattuja maahanmuuttajia on muslimit, etenkin uskovaiset joiden vaatteista näkyy että he on uskovaisia...Häiritseekö se sinua? ..Miksi kaikkien maahanmuuttajien pitäisi olla juuri sinun kaltaisia, tulla sinun kaltaisiksi? ..Miksi et suo muiden elää, olla ja uskoa? ..Elät itse ja uskot tavallasi, anna siis muitten elää ja uskoa omalla tavallaan.
Uskonnon näkyvyys näyttää häiritsevän hiljaisia kristittyjä/länsimaalaisia, myös vähemmän uskovaisia ja uskottomiakin...Moni ei halua nähdä uskonnosta mitään...Esim. muslimien vaatetukseen ja etenkin musliminaisten vaatetukseen ja niqab’iin regoidaan negatiivisesti...Jopa huiviin monet reagoitsee negatiivisesti...Myös se miten rukoillaan, herättää vastenmielisyyttä esim. islamofobisten ajatuksissa, puheissa...
Uskonnollisuuden ei siis pitäisi näkyä, silloin ehkä suomalaiset, ruotsalaiset ja muut, hyväksyisivät Islamin ja muslimit...Kristinusko hiljentynyt pohjolassa, halutaanko silloin myös että esim. Islam hiljenee kristinuskon tavoin? ..Eräät uskovaiset erottaa vaatteista...Islam kuuluu ja näkyy...Onko se outoa skandinaaveille? ..Miksi se on outoa? ..Miksi välittää toisen uskosta? ..Miksi puuttua toisten elämään?
Jos puhutaan Suomesta. Herää kysymys, miksi niin monet haluaa kaikkien olevan suomalaisten kaltaisia, suomalaisen näköisä, suomalaisten käytöksen omaavia, suomalaiset vaatteet, jne jne??? ..Miksi yritetään muuttaa kaikki kaltaisekseen? ..Kuuluuko se enemmistön oikeuksiin vaatia että muut muuttaisivat itsensä enemmistön kaltaiseksi? ..Johtuuko se ennakkoluuloista? ..Johtuuko se kun Suomessa on niin vähän muslimeita...
Eikös se ole etupäässä sellaiset jotka ei yhtään muslimia tunne, joilla ei ole muslimiystäviä, jotka kritisoivat muslimeja koko ajan ja haluavat mielellään esim. alistaa musliminaisen tahtonsa alle, vaatimalla huntu kieltoa? Ei, ei se ole niin.
Jokaisella on oikeus elää ja olla niin kuin itse haluaa, lakia tietenkin noudatten...Vierailta ei voi vaatia että vieraat muuttaisivat itsensä suomalaisiksi...Ruotsiin, Suomeen, kuten moneen muuhunkin valtioon, mahtuu erilaisuutta... Erilaisuus on maailman rikkautta, moninaisuutta...Jotkut sanoo, Suomi suomalaisille. Suomi on vain yksi pieni maaläntti maapallolla...Samoin Ruotsi...Maailma on kaikkien ihmisten.