Eräs mies sanoo vastaan artikkelissaan erästä imaamia...mies ottaa esim. esille Koraanin jakeen 47:4 ja väittää että imaami ei sanonut vastaan tuota jaetta...
expressen

Miksi imaami sanoisi vastaan tuota jaetta? ..Imaami tietää että jae ei tarkoita sitä että saa esim. lähteä Ruotsista tai Suomesta sotimaan daeshin terroristijoukkoihin Syyriaan...eikä sotia ketään muutakaan vastaan ja tappaa ihmisiä, jos kerran valtio ei ole sodassa...mikään sota maailmassa juuri nyt ei ole kenenkään islamoppineen ja kenenkään muslimivaltion johtajan alulle laittamia...ketään ei ole kehoitettu lähtemään mukaan aseelliseen jihadiin...yksikään nuori mies tai nainen Ruotsissa ei ole saanut yhdeltäkään muslimivaltion johtajalta kehoitusta aseelliseen jihadiin...he lähtee ihan omin päinsä...he ei toimi Islamin mukaan..he haluaa vain tapella ja ovat valitettavasti omaksuneet extreemin ja terroristien ajattelutavan...he ei varmasti osaa uskontoaan...kuten ei osaa Islamia tuokaan mies joka kritiseerasi imaamia...mies luulee osaavansa, mutta ei osaa...luulla voi hyvin paljon...mutta luulo ei ole sama asia kuin fakta.

[47:4] Kun siis kohtaatte taistelussa uskottomat, niin nujertakaa heiltä niskat, niin että voitatte heidät! Sitten ottakaa heidät vangiksi ja jälkeenpäin joko suosiollisesti vapauttakaa heidät tai antakaa heidän lunastaa itsensä vapaiksi, kun sota on päättynyt! Niin on oleva. Jos Jumala olisi tahtonut, olisi Hän varmasti voinut kostaa heille, mutta näin Hän tahtoo koetella teitä toistenne avulla. Jotka saavat surmansa Jumalan tiellä, heidän tekojensa ei Hän millään muotoa salli raueta tyhjiin.