Hieman persujen logiikasta...kannattaa lukea linkistä koko artikkeli, joka oikeastaan käsittelee iroonisen hauskasti ja terävästi kuinka persut on vainotuin vähemmistö Suomessa ;)

"Persujen heimopäälliköt tietävät, ettei savupiipputeollisuuden ja yhtenäiskulttuurin maitolaituri-Suomeen ole paluuta. He tietävät myös, että kenttä alkaa käydä kuumana, kun hallituksen leikkaukset iskevät. Heimolle on tarjottava jotain, jotta kannatus ei romahtaisi.
Syyrian pakolaiset tarjoavat puoluejohdolle sopivan syntipukin. Turvapaikanhakijat leimataan ”laittomiksi turvapaikanhakijoiksi” ja ”kansalle” myydään kuvaa rikollislaumasta, joka yrittää valloittaa Suomen. Kun kuuntelee tarkasti persujen propagandaa, selviää, millainen on todellinen pakolainen: hän on nainen, lapsi tai vanhus, joka ei pääse pakenemaan Syyriasta. Kaikki muut ovat epäilyttäviä. Tätä logiikkaa käytettiin jo, kun somalialaiset pakenivat sisällissotaa. Silloin maahanmuuttokriittiset piirit vihjailivat, että todelliset pakolaiset olivat jääneet Somaliaan.
Mutta mitäpä tuosta. Persuja ei saa häiritä. Niillä on vaikeampaa kuin kenelläkään muulla tässä maailmassa"

image