Polisen Springare on alkanut kirjoittaa yhdessä alternativa medier, joka on yhteistyössä Ruotsindemokraattien kanssa...Tuon saattoi jo arvata kun luki Springaren ensimmäisen Facebook jutun rikollisista arabeista :) ..että Springaren sydän tykyttää Ruotsindemokraateille ja kovasti tykyttääkin.
Nyt Poliisilaitos ajattelee, että Springaren kirjoittelu tuolla alternativa medier ei ole sopusoinnussa hänen poliisityönsä kanssa ja, että tämä tulee aiheuttamaan huonoa mainetta poliiseille jos poliisi häärii muukalaisvihamielisine kirjoituksineen alternativa medier.
Asiaa tutkitaan nyt. Kohta Springare tekee jotain ja hänet erotetaan poliisin työstä...Luultavasti Springare odottaakin erotusta, joilloin hän tietenkin tekeytyisi uhriksi ja odottaa sääliä muilta, mutta sääli tulisi kuitenkin vain muilta muukalaisvihamielisiltä, ei muilta.
Springare saoi aikaisemmin haluavansa politiikoksi, mutta kukaan muu puolue ei haluaisi häntä kuin ehkä vain sd, mutta sekin on epävarmaa, sd haluaa päästä eroon omista höyrypäistään kuten esim. Ekeroth, en luule, että edes sd haluaa lisää höyrypäitä puolöueeseensa, sillä se vaikuttaisi negatiivisesti sdn yritykseen päästä sisälle lämpöön 
Omni