Johan tuollainen joutuisikin jo kiinni lehtiensä takia...mieshän antaa itsestään ulos ihan täyttä potaskaa, valhetta monta kertaa...kun asioilla ei ole mitään perää, niin mitä mies tekee, ei laita lähteitä mukaan...hänen lehtensä muun muassa kiihottaa kansanryhmää vastaan ja kirjoitukset on rasistisia monet niistä...kun lehden kirjoitukset ei pidä paikkaansa ja tarkoituksena näkyy olevan rasismi, ulkolaisten mollaus ja etenkin muslimien ja tietenkin Islamia parjaavat vaikka eivät Islamista näytä tietävän oikeastaan mitään.
Harmi että suomalaisnuoret ja isommatkin lukee tuollaista pilalehteä.
Sanotaan että Janitskin on otettu kiinni Espanjassa...Janiskin tai Janiskin kaveri on kirjoittanut sociaalisissa medioissa että oli kiinni vain neljä päivää että mukamas nyt on vapaaksi päässyt...Suomen poliisi odottaa tietoa tästä...jotta tuon ei tarvitse olla totta, sillä Janitskinhan valehtelee korvat heiluen lehdissään, niin miksipä ei valehtelisi nytkin.
Turun Sanomat väittää että vain 1 prosetti 13-15 vuotiaista lapsista uskoo Janitskin lehtien juttuihin.
Mutta miten mahtaa olla aikuisten laita jotka lehteä lukevat, siis yli 15 vuotiaat?
Yle ... Yle ... Yle .. TR

Ruotsissa ei ihan noin karkeita ja valehtelevia lehtiä taida olla...rasistiset lehdet täällä laittaa linkin mukaan mistä uutisensa ottivat...kyllä hekin joskus värittää aika paljon kirjoituksiaan, mutta vain osittain, sillä täällä ei monikaan lukisi saatikka uskoisi rasistisiin juttuihin ilman linkkejä joista voisi tarkistaa asianlaidan.

Mitä tuo Janitskin ajaa takaa? ..Miksi hän suomalaisille syöttää tuollaista paskaa valehtelua? ..Yrittääkö hän tehdä herkistä suomalaisista ja etenkin suomalaisista lapsista huonoja ihmisiä? Haluaako hän pila pienen osan suomalaisista lapsista? ..tehdä lapsista itsensä kaltaisia valehtelijoita, rasisteja?
Entäs sitten he jotka kommentoivat Janitskin lehtiä? ..Millaisia he on? ..Rääväsuisia nuorukaisia ovat...luulevat että olemalla oikein ruma sanoissaan muita kohtaan, niin mukamas ovat aikuisten tapaisia...leikkivät aikuista ja kuvittelevat Janitskin näyttävän tietä millainen aikuisen rasistin tulisi olla...sääliksi käy kaikki koḿmentoijat...Janitskin aikuinen vanhahko mies jo...narraa lapsia ja nauttii kun lapset käyttäytyy kuin vähäjärkiset kommenteissaan.