Extremistejä on myös esim. monet star wars fanit, etenki ne jotka leikkii olevansa joitakin suuria voimia omaavia, matkien star wars filmiä :)

Kerskuvat eivät ymmärrä mitä mestaruus ja ritaruus tarkoittaa mystiikassa. Pääaiheena mestaruudesa ja ritarisuudessa ei ole kerskunta itsensä ylemmyydestä ja toisten alentamisesta ja sotimisesta. 

Pääteema on, että syventyy kaikessa hiljaisuudessa tutkimaan omaa itseään ja tekemään parannuksia ja kohottamaan henkistä tasoaan
Sufisteja on kaikkialla maailmassa ja eräät heistä on shaykh, mestari, opettaja, joita oppilaat seuraa. Shaykh on erittäin viisaita, heillä on puheenlahjat ja he kirjoittaa myös ohjeita seuraajilleen internetissä, monet seuraa shaykhiaan internetin kautta. 

George Lucas hieman epäonnistui siinä kun laittoi niin paljon sotaa ja ampumista filmeihinsä, herkät saa siitä vaikutteita ja kuvittelevat, että kerskunta, sota ja toisten alentaminen ja pakkosyöttö jutuillaan, olisi ollut Lucasin tarkoitus.
Pakkosyöttö on fanaattista.
Lucashan etupäässä otti sufista esismerkkiä, toki muistakin uskonnoista, mutta eniten sufismista ja Lucas itse tiesi millaisia Islamin sufismin mystiikan jeddi-riddare on.

Joten se on surullista, että filmin fanaattiset seuraajat ei hyväksy mystiikan ritarien sisäistä kamppailua hyvyyteen. Tietämättöminä he panostaa kaiken ylimielisyyteen ja keskuntaan...se on ylimielisyyttä ja kerskuntaa mitä monet star wars fanit tekee...he kuvittelee omaavansa suuriakin voimia leikkiessään leikkivalosapelinsa kanssa :)
He jotka leikkii olevansa jediritareita, ovat fanaatikkoja ja extremistejä...heiltä puuttuu normaali maailmannäkemys...jotain siis on vialla kun elävät filmin fantasiamaailmassa.