Ruotsissa pidetään päivän selvänä asiana että naisia ja miehiä kohdellaan samalla tavalla...MP-puolue on ottanut sisälleen extreemejä uskovaisia...nyt MP menee lujaa vauhtia alaspäin...sääliksi käy mptä...Ruotsissa politiikassa ei menesty yksikään etreemi uskovainen jos he ei osaa sopeutua Ruotsin oloihin, oli kysymyksessä muslimi tai kristitty...Ruotsissa ei myöskään menesty yksikään muukalaisvihamielinen politiikko.

Ruotsin hallituksessa istuvan ympäristöpuolueen ympärillä on kuohunut viime päivinä. Asuntoministeri Mehmet Kaplan joutui alkuviikosta eroamaan paikaltaan, koska hän oli esiintynyt yhdessä äärioikeistolaisten turkkilaisaktivistien kanssa sekä verrannut Israelin juutalaisia natseihin.
Tiistai-iltana TV4:n uutisissa oli tarkoitus käsitellä Kaplanin tapausta ja kommenttia käytiin kysymässä myös tukholmalaiselta aktiivipoliitikko Yasri Khanilta. Hän on ehdolla ympäristöpuolueen puoluehallitukseen.
Khan, joka toimii myös Ruotsin muslimien rauhanjärjestön puheenjohtajana, kieltäytyi haastattelussa kättelemästä toimittaja Ann Tibergia.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001162634.html