Katselen joskus uteliaisuuttani foorumien keskusteluja Suomessa...eräässä foorumissa pohtivat että pitäisi lopettaa Islamin opetus kouluissa ja toinen heti perään sanoo että kaikki uskontojen opetus tulisi lopettaa kouluissa...yksikään ei ottanut esille sitä, miksi uskontoja edelleenkin opetetaan Suomessa kouluissa...
Uskontoja opetetaan sen takia, koska Suomen valtio ja kirkko edelleenkin kuuluu yhteen...kirkko ja valtio Suomessa ei vielä ole eronnut toisistaan...suomalaisille lapsille opetetaan Kristinuskoa...muslimilapsille Islamia...miksi Islamia? ..siksi koska valtio ei halua syrjiä ketään...eri uskovaisten lapset saa uskontojensa opetusta lapsilleen jos niin haluavat, ihan samalla tavalla kuin suomalaiset lapset saa Kristinuskon opetusta.
Ehkä ainut tapa päästä eroon uskontojen opetuksista, on että valtio ja kirkko eroaisi toisistaa...silloin valtio toimisi itsenäisesti ja uskonnoilla ei enää olisi mitään valtaa yhteiskunnassa...näin on Ruotsissa ollut jo monta monta vuotta sitten...valtio ja kirkko erossa toisistaa...kouluissa ei saa opettaa uskontoja...ainoastaan vain uskontojen historiaa ja läpikäydään uskontojen peraatteet jotta lapset tietää millaisia eri uskonnot on.