Rasismi...Onhan sitä rasismnia kaikkialla...Suomen puolella sen sanotaan olevan avointa ja raakaa...Onhan tuota tullut luettua suomalaisilta foorumeilta...olen itsekkin aikaisemmin saanut rasististeja kimppuuni suomalaisella foorumilla...tällä blogillani myös islamofobiset tehneet silloin tällöin rynnäkköjä ja huudelleet mielipiteitään uskonnosta Islam, kuitenkaan osaamatta uskontoa Islam...
Vaikka rasistit ja islamofobiset huuteleekin Suomessa vielä netissä aika vapaasti, näkyy se hieman heikentyneen, sillä esim. lehdet on alkaneet poistaa kommentointimahdollisuutta ja foorumeita suljettu ja niin edelleen...mutta silti eräät vauhkoaa ja julistaa rasimia ja islamofobiaa...eiköhän se ole niin että nuo ei vielä ymmärrä maailmasta paljoakaan...ymmärrys ei aina kulje iän mukana, valitettavasti.
Onhan sitä rasismia Ruotsinkin puolella, mutta täällä netissä yleensä paljastetaan kaikki politiikot jotka anonyymisti ulisee rasismia ja islamofobiaa kuvat ja nimet julkisuuteen...moni on eronnut vapaaehtoisesti poliittisesta urastaan ja loput on erotettu...myös kansan joukossa on noita huutelijoita onneksi vain pieni vähemmistö.