Man kan säga att MP har lierat sig med islamister...en mp-politiker jämför Israel med nazi-tyskland och umgås med högerextrema grupper...en annan muslimsk-mp-politiker... vägrader ta i hand och hälsa en kvinlig journalist...mp-valberedning visste detta men struntade i i det...Han har fått mycket kritik, för i Sverige skall man behandla kvinnor och män likadant...Kan det vara bra att ha religiösa extremister i ett svenskt politiskt parti?? .tydligen inte...vi lever ju i Sverige med svenska värderingar och här trampas det inte längre mot kvinnor med religions namn...alla skall behandlas lika här...religion får inte bestämma i samhället eller hur man behandlar kvinnor...om man är extremt religiös, bör man avstå att ta del i svenskt partipolitik...Sverige är numera ett ganska så sekulärt land...här accepteras inte längre att religion och att extremt religiöst beteende praktiseras av politiker...
MP har lierat sig med islamister...varför? ..det kan man fråga? ..mp-tycks vilja att även religiösa extremister måste få vara politiker...tror dock att det är en annan femma, om mp accepterar t.ex att man vägrar ta i hand en kvinna bara på grund av sin religion...samt det där att man umgås med högerextrema...accepterar mp det? ..tror inte det, inte hundraprosent iaf...
Men varför då lera sig med extremt religiösä? ..fiskar man på detta sätt den muslimska befolkningens röster här i Sverige?

Vissa islamister säger att Kaplans avgång var på grund av islamofobi...kan tänkas att det är så...men man får faktist inte glömma att Sverige är ett sekulärt land och att politiken sysslar inte med religion eller religiös beteende längre här i Sverige...Sverige har blivit av med kristna fanatiker i politiken för länge sedan...staten och religionen har skjilt från varandra redan för länge sedan...så det är inte dags igen och blanda religion och politik...nej...Islam skall inte ta Kristendomens plats och fortsätta där Kristendomen slutade sin påverkan i politik...
Det där anser jag inte är islamofobiskt på grund av att staten/politik och religion är inte längre ihopp på något sätt...jag tror att vissa extremt religiösä muslimer har svårt att förstå detta med sekulärt stat, vad det innebär.
Det finns ju KD som är kristet parti, men även dom får inte blanda Kristendom eller gammalt extremt kristet beteende i sitt politiska agenda på något sätt.

Jag försvarar religion Islam, alltid...men när det kommer till svensk politik, är jag van att religiös extremism skall inte förekomma i politik på något sätt, oavsett om det handlar om kristna eller muslimer eller judar...jag skiljer alltså religion och politik, det skall inte blandas...annars får var och en vara så religiös man vill, men man måste ändog lyda landets lagar och bestämmelser...anser att religion mest skall vara var och ens privat sak...visst får man prata om sin religion.
Jag brukar även skilja terrorism och extremt fanatisk Islam från en helt vanlig lugn och harmonisk Islam...allting beror ju hur man tolkar...anser nämligen att religion skall vara god och männuiskovänlig...allt onda är ont och skadar bara religion och dom religiösä...anser att man skall idga godhet mot alla och visa hänsyn till alla på ett bra sätt och går det ju inte att ta fram extremt religiöst beteende....vi bor ju i Sverige, i ett sekulärt land...vi får inte glämma detta.