nukkuisit välillä kirjoitti 1.4.2016 klo 01.46 
Eräs kommentti:
onko älyssäsi jotain vikaa kun hoet tuota islamofobia kerta toisensa jälkeen. ei se ole mitään keskustelua. et kykene menekään asiaan ja nostamaan kissaa pöydälle. sisimmässäsi tiedät että islam on sairas uskonto. vielä kun tunnustaisit sen itsellesi joskus. ei ne islamin ongelmat sillä kuule flikka katoa että hoet tuota islamofobiaa.

Ihminen joka ei koskaan ole opiskellut Islamia, ei tunne uskontoa Islam, hän tuntee ainoastaan vain eräitä jakeita Koraanista jotka on lukenut jostakin islamofobisen kirjoituksista aikaisemmin.

Ennen kuin uskonnon Islam tuntee jonkin verran, on opiskeltava uskontoa Islam...omat vihaa uhkuvat tulkinnat ei ole sama asia kuin uskonto Islam...sehän on terroristien ja eräitten fanaattisten hörhöjen sanomaa jota islamofobiset julistaa mukamas uskontona Islam.

Mitä tulee sanaan islamofob käytän sitä aina silloin kun huomaan että kysymyksessä on ihminen joka ei tunne uskontoa Islam, joka ainoastaan tuntee vain terroristien ja muitten fanaattisien hörhöilyn...levittämällä kiihlkeästi fanaattisuutta ja terroristien ideologiaa ja ajattelutapaa, tulee esille  viha muslimeja kohtaan usein ja samalla pelko heijastuu terroristien takia...jos minä pelkäisin terroristien valloittavan esim. Ruotsin, pelkäisin silloin siinä luulossani, en osaisi nähdä sen pitemmälle...katselisin maailmaa kapean putken läpi, pelokkaasti mutta samalla vihaisesti...juuri noin islamofobiset tekee...useat hyökkää verbaalisti kimppuuni, näyttävät vihansa minua kohtaan...harva ymmärtää tai osaa keskustella uskonnosta Islam...islamofobisen keskustelu on sitä että haluavat puhua terrorismista ja terroristeista mutta eivät suostu minkäänlaisiin selityksiin joilla olen esim. minä todistanut että terrorismi ei ole sama kuin uskonto Islam...olen monet kirjoitukset tehnyt uskonnosta Islam aikaisemmin, Koraanin jakeita mukana ja sunnaa ja niin edelleen...olen kumonnut Koraanin avulla monet islamofobisen terroristien tapaiset ajatukset Koraania apuna käyttäen...mutta islamofobiset ei osaa keskustella silloin uskonnosta ja he alkaa haukkua minua, menevät henkilökohtaisuuksiin.

Joten onhan se asia niin että uskontoa Islam osaava ja siitä kirjoittava ja islamofobinen, ei voi keskustella, sillä kumpikin puhuu eri asiasta...minä puhun uskonnosta Islam...islamofobinen puhuu terrorismista ja fanaattisuudesta...nuo kaksi asiaa ei kohtaa keskusteluissa toisiaan...esim. minä en mielelläni terrorismista keskustele islamofobisen kanssa ja islamofobinen ei osaa keskustella uskonnosta Islam...ajatuksemme eivät kohtaa samasta aiheesta, siksi kesksutelusta ei tule mitään...minä kirjoittelen innokkasti uskonnosta Islam aika usein, juuri nyt ruotsin kielellä...ja islamofobiset kommentoijat kirjoittaa vain terrorismista ja laittavat joka puolelle terroristien ajattelutapojaan...ja eivät uskalla kommentoida kirjoituksiani jotka ainoastaan käsittelevät uskontoa Islam Koraanin avulla.
Tämän takia usein olen sulkenut kommentoinnin, koska keskusteluista ei tule yhtään mitään...minua ei kiinnosta terrorismi minua ei kiinnosta fanaattiset muslimit tai fanaattiset kristityt...yleensä fanaattisten kanssa ei voi keskustella asiasta...samoin kuin ei voi keskustella islamofobisenkaan kanssa...ja samoin ei minun kanssa voi islamofobinen keskustella koska en keskustele terrorismista juuri ollenkaan.
Opetelkaa ensin hieman uskontoa Islam...mutta se oppiminen on vaikeaa sellaisille jotka ei kykene katsomaan uskontoa Islam kaikesta kulmista...ja vika piilee myös siinä että islamofobinen ei edes ole kiinnostunut uskonnosta Islam.

Ruotsissa esim. ne Sverigedemokraattiset eräät politiikot on täysi islamofobeja...eräät heistä on julkisesti joutunut koville eivät ole kyenneet perustelemaan Koraanin kanssa sitä mitä he väittänyt esim. Koraanista ottaen eräitä jakeita esille...he ei huomanneet missä yhteydessä ne jakeet oli...yksi väitti että Islamin mukaan naisia saa raiskata rangaistukseksi...heiltä kysyttiin missä kohtaa Koraania sellaista lukee, he ei osanneet vastata, sanovat että olivat kuulleet että niin olisi :)