Julkaisematon kommentti: olen kuin klapilla päähän lyöty eli pöllömystynyt siitä että kirjoitit ekan kirjoituksesi missä ei mainittu sanaa islamofobi. hyvä niin koska se sana on kokenut ruotsissa ja blogissasi jo inflaation. sama kuin suomessa sana rasisti on sellainen mikä ei enää mene läpi kun sitä käytetään tilanteissa mihin ei liity rasismia.

Vastaan näin...niin kauan kuin eräät kirjoittelee Islamista ja muslimeista ja on olevinaan parempiakin Islam-tietäjiä niin tulen kutsumaan heitä islamofobisiksi, koska hehän ei tiedä uskonnosta Islam oikeastaan yhtään mitään...islamofobiset tekee aivan samalla tavalla kuin terroristit, haluavat olla äänessä ja levitellä terroristien sanomaa maailmalle...olen sanonut se aikaisemmin ja sanon sen taas jälleen kerran että islamofobiset ei tiedä uskonnosta Islam mitään, aina mitä he tietää, on terroristien ajattelutapa...minä en ole kiinnostunut terroristeista ja heidän ajattelutavastaan...sen sijaan uskonto Islam on hieno uskonto, jos osaa ottaa sen uskontona ja jos tietää mikä uskonnon tarkoitus on ihmisille.Jos osaa uskontoa Islam jonkun verran ja jättää pois julistamasta koko ajan terroristien ajattelutapoja, silloin olisin kiinnostunut keskustelemaan sellaisen ihmisen kanssa, koska se olisi antavaa keskustella ja vaihtaa mielipiteitä ja pohtia uskonnollisia asioita.

Ps. keskustelen mielelläni uskonnosta Islam, jos joku haluaa ja osaa itse jonkun verran uskontoa islam...myös aito islamkriitikko on hyvä keskustelukaveri, sillä he ei julista terroristien ajattelutapoja koska tiietävät jotain uskonnosta Islam.

Ps2. nyt kun olen alkanut sulkea eräitä kirjoituksiani kommenteilta, niin islamofobiset alkaa laulaa terroristien ajattelutapoja ihan missä kirjoituksessani tahansa...ja eräät heistä ei pidä kun kutsun heitä islmofobisiksi...fobia ja fobia...todellisuudessa he julistaa terrooristien ajattelua eikä mitään uskontoa Islam...sillä jos uskontoa Islam haluaa kritisoida, sillon on osattava jonkin verran uskontoa Islam...terrirosmien ideologiasta kun islamofobuiset jankuttaa, niin ei sellainen minua eikä montaa muutakaan kiinnosta.

PS3...tulen edelleenkin silloin tällöin kirjoittamaan uskonnosta Islam :) ja poistamaan islamofobisten jankutuksia silloin jos niissä ei ole päätä eikä häntää mitä tulee uskontoon Islam...sillä minä kirjoitan hyvin harvoin terroristeista ja heidän ideologiastan.