Julkaisematon kommenttin pieni osa: Valehtelet

Kommentoija kutsui minua valehtelijaksi kun kerroin että Islam kieltää tappamisen...ainoa mihin islamofobiset nojaa tappamisen Islamissa...on, sen ajan tapamtumien nojalla mitä Koraanissa kerrotaan...he ei ota huomioon sitä seikkaa että muslimit saa Koraanin mukaan tarttua aseeseen ainoastaan itsepuolustukseksi ja maansa puolustamiseen ja silloinkin siis ainoastaan vain silloin jos muslimien päälle hyökätään.

Islam kieltää tavallista kansalaista tappamasta ketään...kukaan ei saa ottaa lakia omiin käsiinsä...tätä ei yksikään islamofobinen ymmärrä...ja tätä ei myöskään terroristit halua myöntää, sillää terroristit toimii poliittisesti ja viha on heidän sydämissään he ei noudata Koraanin käskyjä.

Koraanissa niinä aikoina kehoitettiin taistelemaan esim. niitä jumalattomia vastaan jotka on hyökännyt muslimien kimppuun.

Koraani kieltää itsemurhan ja toisten tappamisen. Sodassa se tietenkin on sallittua kuten on sallittua Kristinuskonkin mukaan...

Se että Koraani kehoittaa tappamaan Islamista luopuneet, ei tarkoita sitä että kuka tahansa saa tappaa...ei Koraanissa sanota että tavallinen kansalainen saa ottaa lain omiin käsiinsä ja tappaa jonkun joka on luopunut Islamista.

terroristit ei ole mitään jihadisteja. Jihad on uskonnollinen sana...aseellinen jihad, sen laittaa alulle uskonnollinen oppinut ja ehdottaa valtion hallitsijaa tai hallitusta aloittamaan aseellisen juhadin siellä tai siellä ja sitten se on hallitijan, hallituksen päätettävissä aloittavatko aseellisen jihadin tai ei...tavallinen kansalainen ei voi mitään aseellista jihadia aloittaa...lisäksi monet äidit surevat sitä kun heidän nuoret poikansa on lähteneet sotimaan ulkomaille...nuo pojat ei toimi Koraanin mukaan, sillä uskonnollisen jihadistin on myös saatava äidiltään lupa lähteä sotimaan sen jälkeen kun hallitsija on julistanut aseellisen jihadin...moniin vuosikymmeniin ei ole julistettu mitään aseellista jihadia.

Se on surullista että islamofobiset nuorukaiset ei osaa Islamia...se on hyvin valitettavaa että islamofobiset on samalla asialla kuin terroristi...asiana julistaa vihaa ja valehtelua.