Eräs osa kommentista: "olet uskomaton asioiden vääristelijä ja venkoilija. en ole tukenut sellaisia kirjoituksia vaan sanonut että on ilmeistä että islamissa on valtavasti väkivaltaa koska koraani kirjoittaa ja määrää siihen. vai miten selität sen ettei kristinuskossa ja muissa uskonnoissa liioin terrorismia ilmene?"

Minä osaa Koraania verrattuna sinuun...olen opiskellut Koraania muslimioppineen kanssa ja sinä et ymmärrä mitä se tarkoittaa :) ..sinä et ole sitä tehnyt...et edes ymmärrä että jakeista puheenollen on osattava katsoa mitä lukee ennen sitä valitsemaansa jaetta ja mitä lukee jälkeen päin sen valitsemansa jakeen, jotta siis ymmärtää asian ytimen, sissä tilanteessa se jae on.

Raamatussa on myös väkivaltaisia jakeita vaikka kuinka paljon...ennen vanhaan kristityt toimi niitten mukaan, tekivät ristiretkiä...tappelivat keskenään...naisia poltettiin noitina kirkon hyväksymänä...ei kovin kauan aikaa kun Irlannissa katoliset ja oliko protestantit tappoivat toisiaana ja pommitivat Irlantia hajalle.
Islam ja muslimi maat on hieman jäljessä länsimaita monessa asiassa...ja se johtuu siitä että länsimaat on esimerkiksi pitäneet monia muslimimaita alusmainaan vuosikýmmeniä ja varastaneet kaiken mitä varastaa voi...ja muslimimaissa myös on vallanhimoiset miehet olleet ovelia ja uskonnon varjossa alistaneet alamaisiaan ja itse ovat eläneet rikasta elämää.

Sanonta kuuluu kuitenkin että hallitsija on sellainen kuin on kansa...kansasta heijastuu hallitsa...kansa ei aina ymmärrä tai voi vastustaa vahvaa hallitsijaa...kyllä se aikanaan muslimimaatkin vapautuvat kiihkoisista yksinvaltiaistaan :)
Se saattaa viedä vielä kauan aikaa...sillä esim. länsimaat yrittää edelleenkin imeä muslimimaitten rikkauksia itselleen, tällä kertaa öljyä ja keinojan heillä on monia.

Alhaalla on Koraanin jakeet jotka kommentoija antoi todisteeksi että Islam on väkivaltainen ja tappava uskonto:

5:32 puhuttiin israelin lapsista, jos he surmaa ihmisen joka ei ole surmannut ketään, tai häiritsee järjestystä, silloin katsotaan että ovat surmanneet koko ihmiskunnan...

5:33 he jotka tekee pahojaan israelin lapsista, tapetaan, tai ajetaan pois maastaan.

5:34 katujat säätetään ja saavat tietää että Jumala on armahtavainen.

Jakeet 5:32, 55:33 ja 5:34, kertoo sellaisista juutalaisista niinä aikoina, jotka eivät eläneet kirjan antamien sääntöjen mukaan...eivät olleet uskovaisia...uskomattomat on he joita Koraanissa kutsutaan, vääräuskoisiksi ja monijumaliksi.

4:74 Jumalan tiellä kamppaillaan kaikken eniten sisäistä jihadia, taistellaan itsensä kanssa henkisesti, yrittäen pysyä Jumalan hyvää tekevällä polulla...ainoastaan vain silloin jos jihad on julistettu Islamin sääntöjen mukaan, voi taistella asein ja puolustaa maataan ja Jumalaa ja jos kuolee silloin, tulee hänestä marttyyri.

4:75 heikkojen, naisten ja lasten ja miesten puolesta taistellaan, heitä puolustetaan silloin kun uskomattomat on hyökännyt heidän kimppuunsa.

Jakeet 4:74 ja 4:75 kertoo taistelusta henkisesti ja tai aseellisesti, jos heikompien kimppuun on hyökätty...puolustus on luvallista.

9:5...aikaisemmisa jakeissa ja 9:5 jälkeisissä jakeissa kerrotaan uskottomista, monijumalisista ja heistä joiden kanssa on sopimus...jos he jatkavat yrittää alaistaa muslimeja, on heitä vastaan taisteltava...sillä itsepuolustus ja maan puolustus on luvallista...mutta jos he katumuksen tekee, on heidät armahdettava...katumuksella tarkoitetaan että ei enää taistele muslimeja vastaan.

9:29 on taisteltava niitä kirjoituksen saaneita (juutalaisia ja kristittyjä ja saabelaisia) vastaan, jotka eivät usko Jumalan sanaan enää...ovat siis uskomattomia nyt ja harjoittavat alistusta muslimeja vastaan kaikella mahdollisella tavalla.

2:190-191 noissa jakeessa ei pitäisi olla mitään epäselvää...on taisteltava väärintekijöitä vastaan, alistajia ja valloittajia...mutta muslimit ei saa hyökätä heidän kimppuun ensin...ainoastaan vain silloin jos nämä väärintekijät hyökäävät kimppuun tai yrittävät valloittaa valtion...itsepuolustus ja maanpuolustus on luvallista...mutta varoitus...muslimit ei saa tarttua enimmäisenä aseisiin.