Katson oikeudekseni korjata väärinkäsityksiä Islamista..sillä väärinkäsityksiä on todellakin paljon...ensinnäkin uskonto on hyvä ihmiselle, uskonto antaa neuvoja ja ohjeita jokapäiväiseen elämään ja uskonto antaa uskonnollisia ohjeita.
Se mitä Islamia vihaavat esittää, on terroristien ajattelutapaa ja kiihkeitten äärimuslimien ajattelua...eivät perehdy itse uskontoon Islam sellainen kuin se on melkein kaikille muslimeille ja muslimitaustaisille.
Minä siis erotan terroristit ja kiihkoisat äärimuslimit eroon tavallisista muslimeista joille uskonto on hyvä...loppujen lopuksi terroristit ja äärimuslimit on hyvin pieni lauma verrattuna kaikkiin muihin muslimeihin..
En siis kuvittele terroristien ja kiihkeitten äärimuslimeitten edustavan uskontoa Islam...en kuvittele heidän edustavan muita muslimeja...mutta lähes kaikki islamofobiset ja muut Islamia ja muslimeja vihaavat kertoilee vaan koko ajan sellaisesta mitä terroristit ja kiihkoivat äärimuslimit, tekee ja sanoo.
Tottakai oikaisen tällaista...sillä he, terroristit ja kiikeät äärimuslimit, ei edusta millään tavalla uskontoa Islamia ja maailman muita muslimeja...terroristit ja kiihkeät äärimuslimit edusrtavat vain omia mielipiteitään ja yrittävät käyttää uskontoa Islam mahti-välineenään saadakseen mukamas uskonnosta oikeudet pahoille teoilleen.