Erään kommentin pieni osa: "Omia mielipiteistäsi esität itse eivätkä ne täsmää islamin kirjoitusten ja opetusten kanssa."
....sanoo länsimaalainen joka väittää olevansa 40 vuotias, mutta ei itse osaa vastustaa minun Koraanin jakeita omilla etsimillään Koraanin jakeilla...tiedän että länsimaalaiset islamofobiset etsii verkosta toisten esille ottamia, terroristeille mieluisia jakeita...islamofobisille kelpaa vain sellaiset jakeet Koraanista, jotka on sen ajan kertomuksista irroitettu erilleen ja niitten voimalla mukamas yrittävät tehdä Islamista tappavan...

Valitettavasti islamofobiset ei osaa eroittaa Koraanista sen ajan kertomuksia ja tapahtumia, eroon Jumalan ohjeista muslimeille miten eletään ja miten uskontoa harrastetaan :)

Koraanissa olevat sen ajan tapahtumat ei ole ole Koraanissa sanottu että niin täytyisi myös tapahtua tänä päivänä...sen ajan tapahtumat on olleita ja menneitä...nyt on nyt...nyt on uusia tapahtumia maailmassa...ei ole tarkoitus että muslimit elää menneisyyden tapahtumissa aina uudelleen ja uudelleen :)

Saman kommentoijan jatkoa kommentissa: "En ole missään vaiheessa ilmaissut tukeani terroristeille. Vääristelet asioita. Olen sanonut että se on islamin oppien mukaista toimintaa. Koraanissa on yli 200 kohtaa joissa kerrotaan miten vääräuskoisia tulee kohdella."
Mutta hän tukee kaikkia niitä jakeita joita terroristit yrittää huutaa apuun jotta saisivat mukamas tukea pahoille teoilleen...islamofobiset tekee aivan samalla tavalla...islamofobiset ei koskaan ota esille sitä mitä Jumala sanoo että muslimien tulisi tehdä ja elää ja millä tavalla harrastaa uskontoaan...sen sijaan sen ajan kertomukset Koraanista on sen ajan kertomuksia ja tapahtumia ja kuten sanoin, missään kohtaa Koraania ei kehoiteta uudistamaan noita tapahtumia alituisesti...onhan Raamatussakin tappamista ja paljon pahaa niissä sen ajan kertomuksissa ja tapahtumissa, mutta ettepä huuda että kristittyjen tulisi tejdä kaikki se paha mitä niissä sen ajan Raamatun tapahtumissa kerrotaan :)

Toisin sanoen, sen ajan tapahtumat Koraanissa ei ole Islamin oppia...ne on sen ajan tapahtumia aivan samalla tavoin kuin tapahtumat Raamatussa on sen ajan tapahtumia ja niitä ei kehoiteta uudistamaan jatkuvasti...Raamatussakin satoja kohtia missä soditaan ja Jumala kehoittaa tappamaan niissä sen ajan tapahtumissa.
Sekä Raamatussa ja Koraanissa on Jumalan ohjeita ihmisille, miten käyttäytyä, miten tehdä hyviä tekoja ja miten harrastaa uskontoaan ja paljon ohjeita jokapäiväiseen elämään.

Kommentoija ei ole vieläkään ottanut selvää keitä ne Koraanissa mainitut väräuskoiset on...annan sen sinulle työksi, tehtäväksi, kaiva esiin keitä ne vääräuskoiset oli :)

Saman kommentoijan jatkoa: "Länsimaissa on tapana valehdella islamista. Islam sallii valehdella islamista jos se on uskonnon etu. Islamitsissa maissa näin ei tehdä vaan paasataan suoraa raakaa islamia. Toisekseen on Ruotsisakin imaameja jotka sanovat suoraan että päämääränä on vääräuskoisten alistaminen islamille. kohteessa."
Taas komnmentoija kertoo omia mielipiteitään.

Sahih Muslim, bok 32, nummer 6303, sanoo: ...vain kolmessa tapauksessa valehdella saa...puhua totuuden sivusta...1.sodassa...2.yhteiskunnassa kun sovintoa etsitään...3.vaimon ja miehen kesken kun sovintoa etsivät...Valehtelu, sivusta puhuminen, epäselvä puhe...sen avulla sovintoa etsitään...Valehdella saa ainoastaan vain noissa kolmessa tapauksessa...ja tarkoitus on hyvä :)
ja 
Profeetta Muhammed (saw) sanoi:

Teidän täytyy puhua totta....
Pysykää poissa valheista....

Profeten Muhammad (saw)sade:
"Ni måste tala sanning, för sanning leder till dygd och dygd leder till Paradiset. En människa som alltid talar sanning och syftar till sanningen ses av Allah som sannfärdig. Håll er borta från lögner, för lögn leder till det onda och det onda leder till helveteselden, och en människa som ständigt ljuger och syftar till lögn ses av Allah som lögnare.
[Bukhari och Muslim]