Eräs länsimainen nuorukainen taas kommentoi tällä tavalla: "isis toteuttaa täysin sitä islamia mitä mohammed opetti ja miten hän toimi. täysin sitä islamia mistä koraani kertoo. maltilliset muslimit eivät noudata kirjaimellisesti koraanin tekstejä kuten kuuluisi."
Tuo nuorukainen ei tiedä Koraanista mitään, eikä sunansta...tuossa hän taas kertoilee omaa mielipidettään islamista...ei vieläkään ymmärrä että hänen mielipide ei ole sama asia kuin fakta :)
Ainoa mitä hän näkyy ymmärtävän, on uskoa terroristeja...hän uskoo terroristien sanoihin ja tekoihin...tuo jos jokin kertoo hänestä itsestään hyvin paljon :)

Tähän aion sanoa vain että kannattaa lukea mitä monet kymmenet, sadat islaminoppineet on kirjoittaneet yhteisessä kirjeessään Daeshille isisille...oppineet selittää juurta jaksain Koraanin jakeita käytten, opettaen terroristeille kuinka väärin he toimii Koraanin mukaan...

Tottahan toki se painaa tuhat kertaa enemmän mitä islamin oppineet sanoo, kuin mitä länsimaalainen islamofobinen nuorukainen kertoilee vihaa uhkuvia omia mielipiteitään :)

Jos englantia osaatte. lukekaa tuo pitkä kirje Koraanin jakeineen, jonka Islamin oppineet yhteisesti ympäri maailmaa kirjoittivat daeshille: Lettertobaghdadi

--------------------------------------------------------
ps...en vastaile kommentteihin jos ne vain on omia mielipiteitä Islamista...kommenttien sijasta teen joskus uuden kirjoituksen jostakin lauseesta mitä kommenteissa on :)