Faktaa Malmön maahanmuuttajista vuodelta 2013.
Ulkolaistaustaisia Malmö asukkaita on 131 000, siis 42 % Malmön koko asukasluvusta 313 000.
Malmön asukkaista on ehkä noin 20% tai hieman yli muslimi taustaisia. Lukua on siis vaikea sanoa tarkkaan, koska etnisyyksistä Ruotsissa ei pidetä mitään erikoista statistiikkaa...Muslimiseurakunnat pitää muslimeina vain heitä jotka kuuluu johonkin muslimiseurakuntiin...Suuri enemmistö muslimeista ei kuulu muslimiseurakuntiin, eivät siis ole uskovaisia.
Islamofobiset usein väittää että Malmön enemistö asukkaista olisi muslimeja...väitteensä he bruukaa saada omista ajatuksistaan tai muslimeja vihaavien kirjoituksista...esim. eräs Israel artikkeli valehtelee huimasti Malmön muslimeista...Tuo israel artikkeli valehtelee kirkkain silmin. Siinä valehdellaan että Malmön asukkaista olisi 30-40% muslimeja. Tuo procenttiluku tarkoittaa todellisuudessa kaikkia maahanmuuttaja taustaisia Malmössa...Täyttä valhetta...Malmo, where Muslim immigrants comprise 30 to 40 percent of the population.
Malmössa ei ole sen enempää muslimeja kuin muisskaan kaupungeissa...Eikä malmööläiset ole pelokkaita Malmössa...malmölaiset tietää ketkä siellä ammuskelee...poliisi tietää myös...mutta suomalaiset Suomessa asuvat muukalaisvihamieliset ei tiedä faktoista yhtään mitään...he levittää kuviteltuja satuja faktoina...Mamössa kuten monessa muussakin kaupungissa on nuoriso jengejä jotka tappelee keskenään ja ampuvat toisiaan ja todellakaan läheskään kaikki heistä ei ole muslimeja...se on muuten ihmeellistä miten muukalaisvihalieliset suomalaiset Suomessa on tietävinään kaiken Ruotsin asioista...silti heillä ei ole koskaan antaa lähteeksi autenttista ruotsalaista tutkimusta, statistiikkaa tai lehti-artikkelia...aina kun joku väittää jotain ilman mitään lähdettä, on 99% varmaa että kysymyksessä on valehtelu..
Islamofobiset on täynnä aivoissaan vain muslimeja...muuta he ei osaa ajatella ja kaiken lisäksi islamofobiset kuvittelee ja valehtelee kirkkain silmin.
Tänne minunkin blogiini on moni suomalainen islamofobi kommentoinut aina silloin tällöin...joskus en edes jaksa vastata heille enää...he antaa ulos itsestään vain valheita ja omia kuvitelmiaan...en kertakaikkiaan aina jaksa ja viitsi edes oikaista heidän valheita...se ei kannata...he on täynnä omia kuviteltuja teoreitaan...se on naurettavaa tuo niitten valehtelu.
Muistan kun suomalaiset islamofobiset levitteli satua että mukamas kaikki raiskaajat Ruotsissa olisi mukamas muslimeja ja mitään lähdettä heillä ei ollut antaa...ainoa lähde oli eräs italialainen italian kielinen blogikirjoitus joka väitti tuollaista ja sillä blogillakaan ei ollut antaa  mitään lähdettä valheelleen :)
Kuinka hemmetissä islamofobiset voi kuvitella että ihmiset uskoisi heidän satuihinsa? ..eivät taida uskoa itsekkään...haluavat vain liioitella ja valehdella muslimeista...tuollainen käytös osoittaa että he vihaa muslimeja, ovat raisteja tavallaan...etenkin kun vielä valehtelevat ja eivät siis osaa pysyä totuudessa.