Se on vain pieni ripe maailman pakolaisista jotka hakeutuu Eurooppaan. Suurin osa pakolaisista pysyy oman maansa sisäpuoöeööa ja tai pakenevat naapurimaihin.

Se, että pakolaisleireillä on paljon pakolaisia, esim. Libanonissa on jo yli 1 miljoona syyrialaista pakolaista. Ei 1yli miljoonaa pakolaista noin vain yksi valtio pysty elättämään niissä leireissä, sen takia YK on ottanut vastuulleen kerätä rahaa pakolaisia varten.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5827169

Kaikkein eniten oli pakolaisia vuonna 2014, Turkissa ja seuraavaksi tulee Pakistan, Libanon, Iran, Etiopien, Jornadien. Euroopan valtiot on kaukana pakolaismääristä näissä maissa.
[​IMG]
.http://www.migrationsinfo.se/migration/varlden/flyktingar-i-vrlden/
.
.http://www.aftonbladet.se/nyheter/paflykt/article21438630.ab
.
.Kuten sanoin aikaisemmin, pakolaiset ei pakene läheskään kaikkiin muslimimaihin, he haluaa vapautta, siksi eivät esim. pakene Saudiarabiaan tai Afghaniostaniin.
Iranissa on kai kovemmat olot hallituksen taholta ja lait on kovat, mutta siellä pakolaisia on valtavasti kuitenkin.

Saudiarabia rikas valtio, Saudiarabia on antanut suuri rahasummia noille muslimivaltioille joissa on noita pakolaisleirejä. Pakolaisia ei tule Saudiarabiaan paljoakaan, mutta saudit avustaa muita maita ja antaa suuria rahalahjoituksia pakolaisia varten.
Minulla on ollut uutinen tästä, en vain nyt löydä sitä. Jos löydän myöhemmin, taitan linkin tähän.
.
.Se on turhaa puhetta, että muslimimaat ei avausta pakolaisia. Köyhät muslimimaat kuten esin. Libanon, ei he pysty elättämään yli miljoonaa pakolaista yksinään, sen takia YK avustaa, avustaa muuallakin kuin vain Libanonissa.
Suomi ja Ruotsi ei varmasti ottaisi miljoonaa syyrian pakolaista maihinsa, ei edes leireille jos sellaisia olisi pohjoismaissa.
.
.Länsimaiset mediat kirjoittaa usein, että muslimimaat ei ota vastaan pakolaisia. Ottavat vastaan ehkä aika vähän, mutta toisaalta taas kune sanoin, pakolaiset valitsee itse minne menevät, minne tietävät pääsevänsä ehkä ja sen takia esim. harvemmin valitsevat Saudiarabian, sillä tietävät, että siellä ei eletä länsimaalaiseen tyyliin ja vapautta ei siellä ole, vapautta mihin he on aikapaljon tottuneet.
Eräät muslimimaat pelkää kapinoita ja muuta haittaa voisi tulla pakolaisten mukana, siksi eivät mielellään ota vastaan pakolaisia, sillä monet pakolaiset on tyytymättömiä kotimaittensa hallituksiin.
.
Största bidragsgivare/per capita till Syrien 2013

.https://kit.se/2015/09/04/9016/de-ar-nagra-av-varldens-rikaste-lander-men-tar-emot-0-flyktingar/
.
.När FN ansökte om bidrag för syriska flyktingar 2014 fick de nästan 150 miljoner dollar från Kuwait, 14 miljoner från Qatar, 14 miljoner från från Saudi Arabien och 10 från Förenade Arabemiraten.
- Totalt har Gulfstaterna skänkt mer än 900 miljoner dollar till syriska flyktingar enligt ReliefWeb

.https://kit.se/2015/09/04/9016/de-ar-nagra-av-varldens-rikaste-lander-men-tar-emot-0-flyktingar/