Jos kiihkeästi julistaa, että terroristit on uskovaisia ja niitä ainuita oikeita muslimeja, koska he huusi jumalaansa....niin silloin kyllä fanittaa terroristeja, jos kerran ei älyä erottaa terroristeja eroon tavallisista muslimeista.
Johan järjen pitäisi jos ymmärtää, että massatappamiasia tekevät ihmiset ei ole uskovaisia vaikka ne kuinka huutelisi Jumalaa tehdessään hirmutekojaan.
Usein mietin, että missä järki piileksii heillä jotka kehuvat terroristien olevan uskovaisia muslimeja.
Uskovaisen erottaa terroristeista heidän sanoistaan ja teoistaan. Mutta heillä joilla järki ei oikein luista, tai ovat kiihkeitä muslimien vihaajia, he ei taida edes haluta ajatella, että terroristit on jotain aivan muuta kuin uskovaisia.
Viha sumentaa monen ajatukset, sekä muukalaisvihamielisten ja terroristien. Viha summentaa kummankin ryhmän ajattelun täysin. Valitettavasti. Tässä asiassa muukalaisvihamieliset ja terroristit on samanlaisia. 
Kun muukalaisvihamieliselle tällaista sanoo tai kirjoittaa, alkaa he taas väittää vastaan...eivät uskalla täysin sanoa mitä ajattelevat ...heidän sanoista huomaa, että he on hyvin tietämättömiä Islamisa.