Eräitten mielipide näyttää olevan, että Islam on sama kuin terrorismi. Monet muukalaisvihamieliset kannattaa ja avustaa terroristeja kunnioittamalla ja kohottamalla terroristit uskovaisiksi muslimeiksi. 
Muut muslimit on siis tuollaisen mielipiteen takia uskomattomia muslimeja, kuffar?? Terroristsien mielipide. terroristit käyttää takfir-metodia voidakseen tappaa muslimeja. Ja eräät muukalaisvihamieliset kannattaa ja ylistää terroristit uskovaisiksi muslimeiksi. Tyhmää touhua. Vaikka muslimeja vihaavatki, ei silti tarvitse alkaa niin tyhmäksi, että alkaa toimia terroristien puolella ja puolustaa terroristeja.
Muukalaisvihamieliset sanoo ääri-islamailaisia oikeiksi muslimeiksi. Eipä ne äärioikeistolaisetkaan ole kansalaisten suosiossa ja ääri-oikeistolaiset ei sanele mitään, eikä määräile ketään, ei pysty siihen koska ovat vain pieni vähemmistö kansasta ja lasketaan pohjasakiksi joka ikisessä maassa. Samalla tavalla terroristit on muslimiväestön pohjasakkia, pohjamutaa ja muukalaisvihamieliset raukat pitää terroristi-pohjasakkia ainuina oikeina muslimeina. Anna mun nauraa. Tyhmyys huipussaan.