Miksi Islamia ja muslimeja "vihaavat" suuttuvat niin helposti, jos ei suostu omaksumaan heidän islamofobista asennetta? Onko se niin että he on suuruudenhulluja, kun julistavat julkisesti että he tietää että islam on paha ja väkivaltainen uskonto ja sehän jo osoittaa että he pitää muslimeja tyhminä sen takia kun muslimit on muslimeja?
Lisäksi kaikki länsimaalaiset jotka tietää Islamista paljon, on myös aina islamofobisten hampaissa. Suuruuden hulluutta se on kun islamofobiset on tietävinään enemmän Islamista mitä muslimit tietää.
Kaikki jotka on paljon keskustelleen aikaisemmin islamfobisten kanssa, tietää että ne ei kauan kestä sitä kun heidät laitetaan koville ja he suuttuu lopulta ja alkavat haukkua koiran tavoin...mutta sanonnan mukaan, koirat haukkuu mutta karavaani menee eteenpäin :)
Islamofobiset on vaikea tapaus...heillä on samanlainen kuva Islamista kuin terroristeilla on...jo se seikka tekee sen että heidän kanssa ei kannata pitempään keskustella, sillä usein hetken kuluttua he alkaa haistatella ehkä...terroristit ja islamofobiset tarvitsee toisiaan...heillä on samanlainen näkemys Islamista, raaka ja väkivaltainen.
Olen usein aikaisemmin keskustellut monissa eri foorumeissa, sekä Suomen puolella ja Ruotsin puolella ja aina on vastassa ollut islamofobisia nuorukaisia joista olen saanut kuvan että he on suuruudenhulluja. Foorumeissa olen ollut enemmän persoonallinen ja kertonut paljon itsestäni, kertonut kuka olen ja millainen olen ja se on puolestaan aiheuttanut haittaa minulle erään asian takia. Tässä blogissa en kerro itsestämi juuri mitään, blogi kertoo vain siitä että vastusta rasismia ja islamofobiaa...