Ruotsin kielinen yle ottaa esille mitä monet suomalaiset pakolaisista kirjoittaa ja myös pakolaiset lukee mitä suomalaiset kirjoittaa. Saa taas jälleen kerran Suomi huonoa mainetta itselleen maailmalla.

Oieni suomennos...

Pakolaiset lukee vihakommentteja mitä on kirjoitettu heistä
Kun vihakirjoitukset saa kasvot. Turvapaikanhakijat, jotka tulevat Suomen lukee mitä on kirjoitettu heistä sosiaalisessa mediassa.

Viha joka on näkyvillä Internetissä pakolaisia vastaan, osoittaa, kuinka huonosti heidän "oma" Suomen väestö voi.
Miksi ei samaan aikaan enemmän rahaa mielenterveyspalveluihin Suomessa?

Jos intrnet olisi ollut toisen maailmansodan aikana ja Ruotsi sai vastaanottaa monta suomalaista lasta, miten se oli tuntunut, jos sinä olisit saanut samat sanat lapsillenne.

Keitä nämä inhottavat ihmisiä, jotka kirjoittaa vihaavia ja inhottavia asioita pakolaisista. Häpeän teitä, ja säälin teitä, ja toivon että saatte hoitoa ja sen tuen mitä tarvitsette, jotta osaisit käsitellä ongelmaa, koska hyvin et voi, jos sinussa asuu syvä vihaa pakolaisia kohtaan.

En pidä näsitä kirjoituksia. Ne ovat inhottavaa, se on varmasti aivan oikein mitä pakolais poika sanoi, auttakaa meitä sodan lopettamiseksi, emme halua Eurooppaan.

Video.
https://www.facebook.com/svenskaylenyheter/videos/1130489686978647/?permPage=1

När en mamma läser kommentaren om att man borde ha skjutit dem redan vid första gränsen till EU är det svårt att hålla tillbaka tårarna.
Yle har låtit asylsökande som kommit till Finland läsa upp vad som skrivits om dem på sociala medier. Att se blickarna hos offren för hatkommentarerna är förkrossande.

http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/809912-flyktingarna-laser-upp-vad-som-skrivits-om-dem