Siitä sai jälleen kerran Suomi "hyvää" mainosta itselleen...eikä nuo rasistit edes osaa hävetä käytöstään...törkeitä vähä-älyisiä typeryksiä. 

Google kytkee Suomen ja Ku Klux Klanin yhteen
Kun hakukonejättiin syöttää hakusanaksi Finland, tarjoaa Google heti ensimmäiseksi vaihtoehtoa "finland ku klux klan".
Myös neljäs hakuvaihtoehto viittaa samaan asiaan tuloksella "finland kkk".
Googlen tarjoamat ehdotukset perustuvat suurilta osin tehtyjen hakujen määrään. Toisin sanoen Suomi ja Ku Klux Klan on ollut viime päivinä hakukenttään niin tiuhasti syötetty sanapari, että ne ovat nousseet kaikkein korkeimmalle Googlen ehdotuksissa.
Juttu Lahden välikohtauksesta ja erityisesti Ku Klux Klanin asuun pukeutuneesta mielenosoittajasta on uutisoitu maailmalla muutamissa suurissa tiedotusvälineissä. Esimerkiksi juttu nousi Ison-Britannian yleisradioyhtiö BBC:n verkkouutisten luetuimmaksi jutuksi perjantaina iltapäivällä.
BBC:n mukaan sen uutissivuilla vierailee viikoittain noin 40 miljoonaa ihmistä.
BBC:n lisäksi asiasta kirjoitti perjantaina myös yhdysvaltalainen New York Times, joka antoi paljon tilaa valkoiseen kaapuun ja huppuun sonnustautuneelle henkilölle kuvien muodossa.
Hakujen määrän lisäksi Google huomioi hakutuloksia tarjotessaan käyttäjän aiemmat haut. Näin ollen Suomi ja Ku Klux Klan ei välttämättä nouse ylimmäksi hauksi kaikkien ihmisten kohdalla.
Myös maantieteellinen sijainti vaikuttaa Googlen ehdotuksiin, minkä takia hakukone ehdottaa eri sanoja eri maissa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092620420347_uu.shtml

google.finland.400.jpg?1443249410