Tasa-arvoinen avioliittolaki tuntuu olevan ikiliikkuja tälläkin foorumilla. Vastustajien samat epäloogiset, kumotut ja valheelliset argumentit aina uudelleen ja uudelleen. Jos keräisi hyvisten puolen argumentteja yhteen niin voi sitten verrata pahisten puolen esittämiin, kummalla puolella on vakuuttavammat: 
LAPSIKORTTI
* Lasten oikeuksia ajavat järjestöt, kuten Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Pelastakaa Lapset, kannattavat tasa-arvoista avioliittolakia 
* Tutkijoilla on suuri konsensus sen suhteen, että homojen kasvattamat lapset eivät eroa heteroiden kasvattamista (http://yle.fi/uutiset/tutkijat_yksimielisia_homojen_kasvattamat_lapset_e...) 
* Jo nyt voi homo tai lesbo anoa adoptiota yksin, mikä logiikka siinä on, että kaksi vanhmpaa olisi lapselle huonompi koti?
USKONTOKORTTI
* Miksi yhteiskunnan maallisten lakien pitäisi edes olla jonkun uskonnollisen kirjan mukaisia? Otetaan samalla sharialait käyttöön
* Raamattuun vedoten on mm. kannatettu orjuutta ja vastustettu naisten äänioikeutta ja naispappeutta. Muutaman vuosikymmenen päästä tämäkin keskustelu näyttäytyy yhtä älyttömältä
* Uskonnonvapaus ei voi olla vapaakortti ihmisryhmän oikeuksien kumoamiseen
Mikä siinä on niin vaikea ymmärtää, että hetero- ja homoseksuaalisuus ovat samanarvoisia ominaisuuksia? Jos on hetero, haluaa rakastaa ja mennä naimisiin vastakkaisen sukupuolen kanssa, jos on homo, samaa sukupuolta olevan kanssa. Samat oikeudet, olipa suuntautuminen kumpi tahansa.
- Itseäni hämmentää suuresti, että aikuiset, uskovat, ihmiset käyttävät vapaa-aikaansa ihmisryhmälle myönnettyjen oikeuksien kumoamiseen. Siinä on jotakin todella epäilyttävää ja outoa.

http://jarmopulkkinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/198255-yhteenvetoa-avioliittolakiargumenteista