sd- ministeri eu:ssa...Joel Ankar...kirjoittelee anonyymisti i Flashback...rasistisia kirjoituksia...Aftonbladet meni Brysseliin ja haastatteli Ankar:ia...hän oli hiljaa...ei vastannut yhteenkään kysymykseen...oli sanaton...Ankar tietenkin nyt peloissaan...ei uskalla seistä sanojensa takana julkisesti...nyt vaaditaan Ankar:in erottamista virastaan.

I ett inlägg på Flashback 2014 skriver Joel Ankar att han oroas över att invandrare ska invadera svenska hem och bryta sig in hos "vita människor för att ta för sig av pengar, värdeföremål hos sovande kvinnor och flickor".
Han har en radikal lösning på problemet:

"Eftersom svensk polis verkar stå handfallen inför den eskalerande och allt mer brutala invandrarbrottsligheten kanske det är dags att vanliga svenskar tillåts skaffa skjutvapen?"
Under utbildningen skrev han flera inlägg om hur han planerade att utnyttja sin ställning som jurist mot vissa personer.
"Jag lovar att under min tjänstgöring inom det judiciella systemet ska jag göra allt i min makt för att skynda på lagföringsprocessen. Dock bara för vänstermuppar och krokiga judegubbar, märk väl."
En av dem som undervisat Joel Ankar på juristlinjen är Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi. Ankar återkommer flera gånger till honom i sina inlägg i Flashbacks forum:
"Judesvinet har exakt 0 charm utan har en pissig fittattityd mot de flesta verkar det som", skriver Joel Ankar i september 2009.
Han fortsätter med att kalla professorn för ett sorgligt litet svin och smutsig polack som stinker av svenskhat.
I ett inlägg från 2008 går Joel Ankar till rasande angrepp mot hela den muslimska befolkningen.

"Islam och dess folk är ett helvetespåfund som skall drivas tillbaka till öknen, med vapen om så krävs. Dessa självömkande, hycklande och chauvinistiska as till muslimer har skadat den civiliserade världen mer än något världskrig."
Joel Ankar har också egna idéer om våld i nära relationer:

"Jag skulle tro att många män som slår sina kvinnor gör det av samma anledning som vissa föräldrar slår sina barn; nämligen av frustration och förtvivlan och en känsla av att kvinnan inte förmår ta till sig av verbal kritik alternativt inte ens går att diskutera normalt med, och således endast är mottaglig för en resolut örfil eller dylikt."

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20265585.ab

Efter Aftonbladets avslöjande om SD-juristen Joel Ankar som skrivit om "judesvin" och "negerungar" på Flashback:
Nu kräver EU-parlamentarikerna Wikström, Paulsen (FP) och Federley (C) att han avgår.
–  Hårresande, säger Federley (C).

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20292989.ab