Terroriteot Pariisissa ja muut terroriteot...on heikkouden merkki...fanaattiset terroristit siteeraa Koraania ja kuvittelevat tekevänsä Islamin mukaan...terroristit on ottaneet itselleen Euroopan vanhaa fasismia...he tappaa sekä toisin uskovia ja muslimeja...sanovat että vain Jumala voi tietää koska ihminen kuolee...he leikkivät Jumalaa silloin kun tappavat muita...terroristit ei ole saaneet muslimikansoilta kannatusta...siksi he näyttää nyt voimiaan...ja kuvittelevat...että Islam ja Kristinusko on nyt sodassa keskenään.

Terrordåd i Paris tecken på svaghet
När terroristerna mördar oskyldiga, som journalister, hävdar de att det är guds vilja.
– Men egentligen är det ologiskt. De säger att bara gud vet när man ska dö, men de sätter sig i guds ställe och tar livet av en människa, säger Hjärpe.
Terrorattackerna i Paris ser Hjärpe som ett svaghetstecken. IS och al-Qaida har misslyckats med att få folkligt stöd, inte minst för att majoriteten av deras offer är muslimer.
– De gjorde det som en styrkedemonstration och för att upprätthålla fantasibilden av att islam och kristendom står i krig med varandra, säger Jan Hjärpe.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20189774.ab