Ääri-extreemit oleistolaiset Euroopassa levittelee islamofobiaansa terroriiskun vanavedessä, marssien ja väkivaltaisesti...Ruotsissa ääripää från avpilat vaatii mukamas Islamin kieltämistä Ruotsissa...ääripäät lukee Koraania aivan samalla tavalla kuin terroristit, jihadistit ja islamistit...samanlaisia ääripäitä kumpainenkin porukka...on se hyvin ääliömäistä väittää Islamia terroriuskonnoksi äärihihuleitten takia...aivan kuin äärihihulit olisi ainoita oikeita muslimeja...nazistit sanoo että muslimit pitäisi tuhota,  hävittää pois...on eurooppalaisilta ääripäiltä unohtunut Euroopan musta historia...eivät ota oppia historiasta...tekevät samoja virheitä edelleenkin.

Hets mot muslimer i terrordådets kölvatten
Tolv personer har dödats i terrorattacken mot den franska satirtidningen Charlie Hebdo. Attacken har fördömts av så väl religiösa samfund som politiker och publicister. Samtidigt utnyttjas dådet av högerextremister och moskéer i Frankrike har attackerats. I Sverige ställs krav på att förbjuda muslimer att utöva religionen.
I Sverige utnyttjar högerextremister terrordådet för att kollektivt skuldbelägga muslimer. Den till Sverigedemokraterna närstående sajten Avpixlats talesperson Mats Dagerlind kräver i en ledare på sajten att muslimer förbjuds utöva religionen i Sverige. Först påstår Dagerlind att "den oreformerade islam som breder ut sig i Europa i spåren av den utomvästliga invandringen inte är kompatibel med västerländsk demokrati och yttrandefrihet utan tvärtom utgör ett direkt hot mot vårt samhälle." För att sedan vilja strypa religions- och yttrandefriheten.
"Kanske är det dags att dra in statsbidragen för eller helt förbjuda de politiskt muslimska organisationer som verkar i Sverige, ofta som bulvaner för internationella rörelser som Muslimska Brödraskapet. Kanske är det dags att förbjuda varje form av organiserat utövande av islam i Sverige, stänga befintliga moskéer och förbjuda byggandet av nya. Man kan inte förbjuda människor att tro på en hatisk gud och hans krigarprofet men man kan inskränka denna dyrkan till en privat angelägenhet som man får ägna sig åt enskilt i tanken och i övrigt inom hemmets fyra väggar.", skriver han.
Sverigedemokraternas partisekreterare och riksdagens andre vicetalman Björn Söder skriver på Facebook.
"'Fredens religion' har visat sitt rätta ansikte".
Nazistiska Svenskarnas parti lägger skulden för terrordådet på Europas politiker som tillåtit "en okontrollerad och ohämmad massinvandring". 
På Svenskarnas partis Facebookgrupp, manar en sympatisör till utrotning av muslimer i anslutning till en artikel av partiledaren Stefan Jacobsson.
"Europa har ett cancer och cancern måste utrotas, och det med en gång!".

http://expo.se/2015/hets-mot-muslimer-i-terrordadets-kolvatten_6756.html