Miten on kuvienb laita Proteetasta? ..Koraanissa ei varsinaisesti ole kuvakieltoa Profeetasta...Historiallisena aikana oli kuvia..maalauksia Profeetasta...kauniita kuvia...Yleisesti sanottuna nykyajan länsimaisten satiiriset pilakuvat Profeetasta...eivät ole kauniissa ja ystävällisessä mielessä tehtyjä...Monilla pilakuvilla on tarkoitus aiheuttaa riitaa ja epäsopua ihmisten välille.
Se on aivan tarpeetionta yrittää häpäistä pilakuvilla ja muilla halveksittavilla sanoilla...toisten uskontoa...uskoa...ei ainoastaan Islamia...myös Kristinuskoa ja uskontojen uskovaisia ihmisiä...Usko on sydämen asia..ei siinä mitään pilkkaamista täytyisi olla...Eiköhän se ole niin että uskovaisia pilkkaavat voivat itse sisäisesti huonosti...kun heillä on suuri tarve pilkata uskovaisia päivittän...alituisesti...Suokaamme se anteeksi heille...he ei voi mitään parannusta tehdä omalle luonteelleen vielä.
Mitä tulee Pariisin pilakuviin...kaikkiin pilakuviin...he tienaa rahaa piirroksillaan...on bisneksestä kysymys...mitä kohutummaksi kuva tulee...sitä enemmän ihmiset ostaa lehteä ja omistajat hykertelee onnellisina kun rahaa tulee paljon...mikäs sen enemmän rahaa antaa kuin tehdä pilapiirroksia...karikatyyrejä Profeetasta...sillä kaikki tietää että aina tulee olemaan joku extreemi joka reagoitsee...Sitä saa mitä tilaa...on sanonta...
Koraani ei kiellä varsinaisesti kuvia...Mutta Profeetan aikana oli paljon epäjumalankuvia joita ihmiset palvoi...Profeetta ei pitänyt epäjumalien kivien palvomisesta ja tuomitsi ne...siitä on ahadith kertomuksia...Siitä etupäässä johtuu että ei tehdä kuvia Jumalasta ja Profeetasta...Profeetta katsotaan ihmiseksi...ei Jumalaksi...mutta Profeetta on Profeetta ja häntä kunnioitetaan...siksi ei haluta tehdä kuvia hänestä niin kuin ei tehdä Jumalastakaan...Kuvia ei siis tule palvoa...Mutta historoiallisina aikoina oli kuvia...maalauksia Profeetasta...kauniita kuvia ja niitä ei kielletty siihen aikaan....On siis kysymys siitä että kuvia ei saa palvoa...ainoa jota palvotaan...on Jumala...Mutta historoiallisina aikoina oli kuvia...maalauksia Profeetasta...kauniita kuvia ja niitä ei kielletty siihen aikaan...eikä ne historialliset kuvat ole kiellettyjä nytkään...On siis kysymys siitä että kuvia ei saa palvoa...ainoa jota palvotaan...on Jumala.

Inte uttalat förbud
Islam innebar i arabisk omgivning, i stora delar av Afrika och i Indien ett genombrott för monoteism. Det gjorde det viktigt att rensa bort bilder av dyrkade gestalter.
Koranen förbjuder inte mänskliga avbildningar uttryckligen, men man åberopar hadither, berättelser om vad profeten sade och gjorde. Det finns kedjor av namngivna berättare som anses tillförlitliga och vittnar om att profeten reagerade starkt mot avgudabilder.
Det har lett till många sorters bildstormar genom århundradena, som när talibaner raserade buddhastatyer. Tidiga kristna gjorde likadant när de hackade sönder faraoniska gudareliefer i Egypten.

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.2597273-bilden-av-muhammed-bars-i-hjartat

Muhammed-bilder vanliga inom islam
Bilder på profeten Muhammed är vanliga i den islamiska historien.
Ibland har profeten hyllats genom avbildningar, ibland genom bildförbud.
Det skriver i dag idéhistorikern MOHAMMAD FAZLHASHEMI.
Han anser dock att bilderna i Jyllands-Posten är oförsvarliga och att tidningarna som valt att publicera dem spelar både högerextremister och bin Ladin-anhängare i händerna. 

http://www.expressen.se/debatt/muhammed-bilder-vanliga-inom-islam/

Bildförbudet utan stöd i Koranen
SNEDVRIDEN BILD. Det finns inget enhetligt förbud inom islam mot att avbilda människor, vilket ofta hävdas i debatten om de danska Muhammedteckningarna. Vad som kanaliseras i protesterna mot publiceringen är politiska åsikter rörande regionala förhållanden. 

http://www.svd.se/kultur/understrecket/bildforbudet-utan-stod-i-koranen_274401.svd