Nyt Markus Birro valittaa...hän oli haastattelussa mukana rasistisen sajten exponerats podcast...mukana myös islamofob Ingrid Carlqvist...Birro twittrade myös että hän ei osta puheita että uskonnot on vaarallisia...jatkoi twittraamistaan sanoillaan...mikä on uskonnollisten terroristien yhteinen piirre? Birro twittrade lisää ja sanoi että vastaus on Islam ja että se on faktaa, siis tosiasia...Birro on ollut kirjoittaja Expressenissä...nyt Expressen sanoi irti Birron...Birro kiukkuinen nyt ja valitti fundamentalistisessa lehdessä Världenidag...Niin käy kun julkisesti rääkyy islamofobiaansa...Birro Birro...teet elämäsi vaikeaksi...olet kristitty, mutta olet kääntynyt rasistien puolelle.

Köper inte snacket om att "religioner" är farliga. Vad har den största delen av världens religiösa terrorism gemensamt? Islam. Fakta.
https://twitter.com/MarcusBirro/status/529679027158937600

Köper inte snacket om att ’religioner’ är far­liga. Vad har den största delen av världens ­religiösa terrorism gemensamt? Islam. Fakta”, twittrade den ­populäre krönikören och för­fattaren Marcus Birro, krist­demokrat.
http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/fredrikvirtanen/article19824166.ab

Sparkad från Expressen. Marcus Birro | 2014-11-24
http://blogg.varldenidag.se/birros-blogg/sparkad-fran-expressen/