Siinäpä napakka nainen...muslimi ja politiikko Suomessa...Nasima puolustaa homojen avioliittolakia Suomeen...Nasima kutsui Soinia ja Räsästä vanhoillisiksi muslimeiksi :) Loistaavaa...Nasima on ihmisarvojen puolella...Soini ja Räsänen samanlaisia kuin kritisoimansa muslimit ja vanhoillinen Islam :) ..Nasima on nykyaikainen...Soini ja Räsänen vanhoillisia ja poikkeavia sortavat.

- Soini ja Räsänen ja heidän puolueensa ovat tässä kysymyksessä kuin vanhoillisia islamilaisia, joita he itse niin usein kritisoivat. Ajatukset eivät ole tätä päivää maassamme. On väärin, että uskonto ja politiikka sotketaan keskenään. Soini on ajanut läpi puolueessaan ryhmäkurin asiassa ja Kristillisdemokraatit ovat tehneet hallituksen kynnyskysymyksen. Lain läpi meneminen tulee olemaan tiukka, liberaalimmat voimat häipyivät EU-vaaleissa Brysseliin, Nasima sanoo.
Hän itse kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia ja sanoo olevansa tyypillinen länsimaassa asuva muslimi. Nasima asuu kihlattunsa kanssa avoliitossa ja häät suomenruotsalaisen Johanin kanssa ovat keväällä eduskuntavaalien jälkeen.
- Kiitos kasvatukseni, ajattelen ja elän kuten länsimaissa, Nasima sanoo.
 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014102818789421_uu.shtml

Ja Timo Soini vastaa:Timo Soini: "Minuun ei vaikuta homorummutus"
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014103018794959_uu.shtml