Muitten puolueitten on nyt uskallettava kohdata rasistisen sd äänestäjien kannattajia ja alkaa uskaltaa puhumaan integration ja segregation, mutta ilman sd rasistista polistiikkaa...On siis uskallettava myöntää että Sverige on epäonnistunut integrationissa ja lopputulos on ollut monelle, segregation...Etsiä parannusta asiaan.

Men i regeringsställning har man valt att aktivt tona ner problem. I alliansens 137 sidor långa valmanifest nämns inte ordet segregation en enda gång. Socialdemokraterna har sedan förra året kongressbeslut på att inte prata om integration. I Almedalen var Jimmie Åkesson därför ensam bland partiledarna att prata om integrationsproblem.
Det är en allvarlig brist på politiskt ledarskap att varken alliansen eller de rödgröna partierna har sökt mandat från väljarna för att på allvar bekämpa segregationen i Sverige. En regering med Socialdemokraterna och Miljöpartiet kommer att innebära mer av symbolpolitik och garanterat inga av de nödvändiga reformer som krävs på arbetsmarknaden. Under tiden kommer Sverigedemokraterna, som inte har någon integrationspolitik, fortsätta tillåts vara det enda parti som pratar om segregationen. Med goda utsikter att fortsätta växa.

http://www.dn.se/debatt/andra-partier-maste-mota-sds-valjare-utan-sd-politik/