Oi oi...SD-HBT Pride kirjoittaa: "HBT-ihmisiä ei tulisi esittää kuin sirkuksessa olevia eläimiä". ..Sd ei ainoastaan vain vihaa muslimeja ja uskontoa Islam...sd vihaa myös HBT-ihmisiä, siis homoja ja julkisesti esittävät vihaansa homoja kohtaan...Järkyttävää, kerrassaan järkyttävää...Vaikea uskoa että hieman alle 10% kansasta äänestää noita vihaisia vihaavia sd'tä...mutta he äänestää sd'tä joilla on samat sairaat ja vihaavat mielipiteet kuin sd-politiikoilla.

I slutfasen på årets pridefestivalen släppte Sverigedemokraterna en debattartikel av en nyskapad HBT-grupp för SD-politiker där man än en gång gråter ut över att inte bli inbjuden till pridefestivalens debatter:

”När Stockholm Pride bestämmer sig för att utestänga ett riksdagsparti som representerar en stor del av Sveriges väljare utestänger de samtidigt en stor del av Sveriges HBT-personer”, skriver sex representanter för Sverigedemokraternas HBT-grupp.
[...]
Bara för att man har en annan läggning än den heterosexuella eller identifierar sig som transsexuell så innebär det inte heller att man är till för omvärldens nöje eller är någonting att visa upp som ett djur på cirkus, vilket i dag sker i Prideparader runt om i landet.

Men IRM kan nu dra av SD den illa sittande offerkoftan och än en gång avslöja att partiet fullständigt översvämmas av hat mot HBTQ.människor. I en massiv granskning har vi tillslut fått begränsa oss då mängden homofobi inom SD tycks aldrig sinande.

http://www.interasistmen.se/granskning/massivt-hat-fran-sd-pride-stoppa-alla-vidriga-bogar/