Onhan noita suomalaisiakin vankeja Ruotsissa edelleenkin, ei siitä mihinkään pääse...Suomalaiset razzet palpattaa koko ajan muslimiesta, sulkevat silmänsä suomalaisille vangeille ja muille suomalaisille Ruotsissa jotka eivät pärjää ja muuallakin....Joka maan kansalaisissa on rikollisia, siitä ei pääse mihinkään...Suomalasille lapsille ja heidän perheilleen on Ruotsissa apua suomen kielellä.

Vankien lapsilla on monella tapaa vaikeaa. Oma perhetilanne ja ympäristön ennakkoluulot saattavat ahdistaa. Noin 30 000 lasta Ruotsissa joutuu vuosittain vanhempiensa takia tekemisiin kriminaalihuollon kanssa. Bryggan-tukitoimi Tukholman Södermalmilla tarjoaa apua ja vapaa-ajantoimintaa vankien lapsille. Apua saa myös suomenkielellä, istuuhan Ruotsin vankiloissa myös paljon suomalaistaustaisia vankeja... http://sverigesradio.se/sida/artikel...rtikel=5458925

I Sverige finns ca 30 000 barn till fångar...Där bland dessa barn finns även finska barn...Staten erbjuder dessa finska barn och deras familjer stöd, även andra nationalitetets barn får hjälp, hjälp finns även på finska.