Kun lueskelee foorumeita, sekä ruotsalaisia ja suomalaisia...havaitsee aika äkkiä että niissä foorumeissa on yleistä että puhuvat vain muslimimiesten väkivaltaisuudesta naisiaan kohtaan, usein liioitellusti ja syyttävästi väittävät siihen suuntaan että kaikki muslimimiehet on väkivaltaisia uskontonsa takia...Tuollainen on rasistista ja inhottavaa mustamaalaamista ja vihaamista...Harvalle noista razzeista äly toimii niin paljon että tietäisivät tai välittäisivät oman maansa miesten naistensa pahoinpitelyt....Suomessa suomalaiset miehet pahoinpitelee naisiaan enemmän mitä Ruotsissa...Miksi etenkin nuo razze miehet ja razze naiset ei ole näkevinäänkään sitä suurta probleema että oman maalaiset hakkaa naisiaan, pahoinpitelee minkä vain jaksavat? ...Onko se eräänlaista totuuden häpeämistä kun syyttävät muslimeita samasta mitä oman maan kansalaiset tekee? Taitaa se olla niin.

Ruotsissa perheväkivallan vastainen työ perustuu feministiseen ideologiaan ja tulokset ovat hyviä.
Perhesurmia ja parisuhdeväkivaltaa on Ruotsissa asukaslukuun suhteutettuna vähemmän kuin Suomessa. Naapurimaassa naisten pahoinpitelyjä yritetään vähentää toisella lailla kuin Suomessa; suurimman osan työstä tekevät feministijärjestöt. Kvinnojour eli naispäivystys on suurimmissa kaupungeissa toimiva valtakunnallinen järjestö, Kvinnohus eli Naisten talot toimivat paikallisesti.
Naispäivystysten kattojärjestö Sveriges kvinno- och tjejjourers riksförbund SKR panostaa kahteen asiaan: toisaalta se pyörittää turvakoteja ja auttaa pahoinpideltyjä naisia, toisaalta se pyrkii vaikuttamaan Ruotsin yleiseen ilmapiiriin ja viranomaisten asenteisiin.
Neljäkymmentä vuotta jatkunut tiedottaminen näkyy muun muassa poliisilaitoksilla ja syyttäjävirastoissa. Jokaisella poliisiasemalla on perheväkivaltaan perehtynyt poliisi.
Väkivalta johtuu
epätasa-arvosta
Kaikkien Pohjoismaiden tilanteen hyvin tuntevan SKR:n järjestösihteerin Olga Perssonin mielestä Suomessa on vahvempi macho-kulttuuri kuin Ruotsissa.
– Me emme käytä neutraaleja yleistermejä, vaan sanomme, että uhrit ovat naisia ja tekijät miehiä, hän sanoo.
Perssonin mielestä on lopettava vaikeneminen naisten pahoinpitelystä, puhuttava asioista niiden oikeilla nimillä ja tehtävä väkivalta näkyväksi.
– Naisiin kohdistuvan väkivallan perimmäinen syy on naisten ja miesten väinen epätasa-arvo koko yhteiskunnassa. Väkivalta on yksi miesten keinoista kontrolloida naisia, selittää SKR:n puheenjohtajana huhtikuuhun saakka toiminut Carina Ohlsson. Naisten pahoinpitely on koko yhteiskunnan ongelma, ei vain joidenkin naisten ja perheiden ongelma.
http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/3170812/ruotsissa-kaydaan-perhevakivaltaa-vastaan-feministisilla-periaatteilla

Våld mot kvinnor...våld i hemmet...mannen misshandlar sin kvinna...I Sverige sägs det vara feminister som tar itu med denna problem...I Finland sker mer våld i hemmet än i Sverige.