Tietenkin Ruotsin lait kelpaa kaikille...Asummehan Ruotsissa...Ruotsi on inhimillenen ja kansainvälinen ja ottaa huomioon vieraissa maissa tehtyjä sopimuksia jos sopimukset tehty valtiossa missä se sopimus on laillinen...Ruotsissa ei ole sharialakeja varsinaisen sanan merkityksessä...Ruotsissa on oma laki...Jos haluaa sharialakeja Ruotsiin...tai muuttaa Ruotsin peruslakia jotenkin muuten..Ruotsi peruslakia ei noin vain muuteta...Jos  aikoo muuttaa Ruotsin peruslakeja ja laittaa sharialaki tilalle...täytyy riksdagen ensin saada majoriteettipäätös ja avvakta resultat i riksdag-vaaleista ja vaalien jälkeen täytyy riksdagen ottaa enemmistöpäätös samasta asiasta...Ruotsissa on noin 100 000 uskovaista muslimia, ei noin pienellä määrällä mitään peruslakeja muuteta, ei muuteta vaikka ottaisi lukuun kaikki muslitaustaisetkin, yli 500 000.

Svenska grundlagen vs sharia
För att ändra vår grundlag och kunna införa sharialagar, så måste riksdagen först ta ett majoritetsbeslut, avvakta resultatet i ett offentligt politiskt val (riksdagsval), och efter valresultatet ska riksdagen ta ett till majoritetsbeslut i samma fråga.
Hur ska sharialagar kunna införas, med så få muslimer i Sverige? Det uppges varierande siffror om allt ifrån 110.000 — 500.000 muslimer i Sverige. Det är ungefär lika många som röstade på SD i valet 2010. Har SD någon som helst möjlighet att förändra Sveriges grundlag?
http://motargument.se/2013/01/05/sharialagar-for-dummies/