Koska Israelin armeija lopettaa palestiinalaisten tappamisen? Sitä asiaa kysyn...On kuin riivaaja vaivaisi Israelin armeijaa...tuli palaa takapuolissa jatkamaan harkittua palestiinalaisten tappamista. Koska Israel lopettaa apartheidin? ...Koska Israel pääsee irti raivostaan ja suuruudenhulluudestaan?.. sekä juutalaisilla ja arabeilla on oikeus olla Palestiinassa...Tyhmät vaan kun ei keksi ratkaisua...ratkaisua joka olisi hyvä kummallekkin osapuolelle...pitää osata antaa ja ottaa...tehdä kompromisseja.

Israelin joukot syyllistyvät toistuvasti ja rankaisematta ylimitoitettuun voimankäyttöön tukahduttaessaan mielenilmauksia miehitetyllä Länsirannalla, raportoi Amnesty International.
Järjestön julkaisema raportti kokoaa tiedot viimeisen vuoden sisällä surmatuista 22 palestiinalaisesta. Tapauksissa suurin osa uhreista oli alle 25-vuotiaita ja joukossa oli myös neljä lasta. Surmista 14 oli tapahtunut mielenosoitusten yhteydessä.
Kuolonuhrien lisäksi tuhannet palestiinalaiset haavoittuivat Israelin armeijan ja poliisin toiminnan seurauksena, järjestö sanoo. Surmattujen ja haavoitettujen joukossa on ollut rauhanomaisia mielenosoittajia, sivullisia, ihmisoikeusaktivisteja ja toimittajia.
Järjestön mukaan missään dokumentoidussa tapauksessa surmatut eivät olleet aiheuttaneet välitöntä uhkaa israelilaisjoukoille ja joissain tapauksissa näyttö viittaa siihen, että sotilaat ovat surmanneet palestiinalaisia harkitusti, mikä voidaan laskea sotarikokseksi.
http://maailma.net/artikkelit/amnesty_israelin_armeija_tappaa_harkitusti_lansirannalla

Israel dödar palestinier avsiktligt i Västbanken.