Voi nuorukais parkoja, kova on kohtalo...Voi helvetti sentään, Israelin armeija on barbaarinen ja raaka.

Kivien heittelystä vankeutta
YK:n lastenjärjestön UNICEFin mukaan viimeisten kymmenen vuoden aikana noin 7 000 palestiinalaislasta on pidätetty, syytetty tai vangittu sotilastuomioistuimessa. Yleensä pidätetyt ovat poikia tai nuoria miehiä ja syytteet liittyvät useimmissa tapauksissa kivien heittelyyn – toisinaan ne pitävät paikkansa, toisinaan eivät.
Kivien heittely on Israelin armeijan silmissä rikos, josta voi saada 20 vuoden vankeusrangaistuksen, mikäli kivi osuu liikkuvaan kulkuneuvoon ja tekijä on 14-vuotias tai vanhempi. Jo 12-vuotias voidaan tuomita puolen vuoden vankeusrangaistukseen.
Laittomia pidätyksiä
Israel rikkoo lasten pidätyksillä ja tuomioilla sekä kansainvälistä humanitaarista lakia että kansainvälistä lapsen oikeuksien sopimusta. Esimerkiksi lapsen oikeuksien sopimuksen mukaan lapset pitää vangita vasta viimeisenä keinona ja silloinkin heitä on kohdeltava inhimillisesti.
DCI:n sekä UNICEFin raporttien mukaan kohtelu on usein kuitenkin kaikkea muuta kuin inhimillistä. Järjestöjen mukaan usein lapset haetaan kotoaan keskellä yötä. Heidän silmänsä peitetään, kädet sidotaan ja heidät viedään tuntemattomaan paikkaan kuulusteltaviksi.
DCI:n vuonna 2012 julkaiseman raportin mukaan 75 prosenttia haastatelluista lapsista oli kokenut pidätysaikana fyysistä väkivaltaa ja 57:ää prosenttia oli uhkailtu.
Kuulustelujen jälkeen useimmat lapset tunnustavat – olivatpa he syyllisiä tai eivät. He saavat allekirjoitettavakseen paperin, joka usein on kirjoitettu hepreaksi – kielellä, jota lapset eivät ymmärrä. Asianajajaa tai vanhempia ei päästetä mukaan eivätkä vanhemmat aina edes tiedä, missä lapsi on.
http://maailma.net/artikkelit/israel_jatkaa_lapsipidatyksia

Israel fortsätter att att arrestera barn. Stenkastning är en brottsling handling  enligt den israeliska armén. Mann kan få 20 års fängelse om en sten träffar ett fordon i rörelse om man är 14 år eller äldre. 12-åriga kan dömas till sex års fängelse. Rena rama barbari.