Löfven antaa pikkusormensa rasisteille, saadakseen tahtonsa läpi ehkä....Ei hyvältä näytä.

Ruotsin hallitus ilmoitti maanantaina alentavansa edelleen palkansaajien verotusta. Sosialidemokraatit aikovat estää aikeen valiokunta-aloitteella - yhdessä ruotsidemokraattien kanssa.
-  Jätämme valiokunta-aloitteen kahden muun puolueen kanssa, mutta sen sisältö on vielä auki. Ja jos siten ruotsidemokraatit, niin ... Me jätämme aloitteen. Emme tiedä, kuinka sen käy, mutta meidän on harjoitettava omaa politiikkaamme, Löfven sanoo DN:lle.
Löfvenin lausunto paljastaa myös toisen merkittävän asian: yksikään muu puolue ei tähän saakka ole suostunut yhteistyöhön suvaitsemattoman ja maahanmuuttokriittisen ruotsidemokraattien kanssa. Nyt sosialidemokraatit saattaisivat niin tehdä. Punavihreän opposition yhteinen voima nimittäin ei riitä kaatamaan hallituksen esitystä.
http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/ruotsi_hallitus_veroale_demarit-8521

Reinfeldt och Löfven i teveduell. http://www.dn.se/nyheter/politik/reinfeldt-och-lofven-i-teveduell/

Det var illa. Ingen parti har förut samarbetat med sd. Löfven gör sossarna illa. Kanske det så småningom gör det att sossarna faller neråt. Reinfeldt sa inget om Löfvens ord. Löfven är inte lika rutinerad  som Reinfeldt. Tur iaf att Reinfeldt håller sig borta från sd. Makten att vinna vissa saker, har stigit Löfven i huvudet. Löfven leker med elden, han leker med rasister.