Hängasivat ut 16 vuotiaan tytön.

Julkaisivat raiskausfilmin.

Julkaisivat lapsikuvia.

Kehoittivat kostamaan.

Halveksivat muslimeja.

Halveksivat SVT-Luciaa.

Näitten skandaalien lisäksi on paljon muutakin...kuten esim.

Rautatanko pojat ja humalassa.

ja
niin
edelleen....

HÄNGDE UT 16-ÅRIGA FLICKOR
Inför Sverigedemokraternas möte på Långholmen i slutet av april i år åkte fyra 16-åriga flickor till Lång­holmen för en antirasistisk aktion och skrev - med krita - ”SD=SS” och ”Inför fri asyl” på några stenar.
En av flickorna lade upp en bild av detta på Facebook och redan dagen efter hängdes de ut med namn, hemadresser, information om föräldrarna samt en länk till Facebook på Avpixlat.
Därefter strömmade de hotfulla kommentarerna in.
- Jag läste att en gruppvåldtäkt skulle sitta bra, klä av henne naken och sätt ut henne i Rinkeby. Jag satt och darrade i en timme, säger en av de 16-åriga tjejerna till SVT Nyheter.

PUBLICERADE VÅLDTÄKTSFILM
I november förra året publicerade Avpixlat en video där en kvinna utsattes för sexuella övergrepp av flera män. Hennes ansikte var synligt under övergreppet och publiceringen väckte enorm kritik. Motiveringen till att videon lades upp var tidningen Expressens publicering av järnrörsfilmen.

LADE UT BARNBILDER
I december 2011 uppmanade sajten sina läsare att ta kort på barnens luciatåg och skicka in till Avpixlat. Anledningen var att vissa förskolor uppmanat föräldrar att inte ta bilder och lägga ut på nätet eftersom barn till asylsökande som lever gömda riskerar att hängas ut.

UPPMANADE TILL HÄMND
När Sundsvalls tidning granskade Sverige­demokraten Jonny Skalin uppmanade Avpixlats redaktion sina läsare att hämnas:
”För den händelse ni skulle finna det långtråkigt att vänta på att slumpmässigt snubbla över ett passande tillfälle är det ju förstås aldrig fel att vara sin egen lyckas smed. Bostadsadresser för de flesta politiker, journalister och andra PK-personligheter finns bara några kostnadsfria musklick bort”.

HÅNADE MUSLIMER
I mars publicerade Avpixlat ett debattinlägg där författaren påstod att muslimer har ”ödeläggelse inprogrammerat i sitt DNA”.
”Islam är den ultimata födan för testesteronet. Det hela utmynnar i en slags testersteronhype utand dess like. Vilddjurs-effekt, som vanliga människor och speciellt civiliserade män har svårt att förstå”, skrev debattören.
Texten hyllades i kommentarsfälten. Kritiska kommentarer togs genast bort.

HÅNADE SVT:S LUCIA
Den unga kvinnan som i december förra året var lucia på SVT hängdes ut och hånades - för att hon var mörkhyad. Under rubriken ”SVT förödmjukade luciatittarna med kolsvart lucia” ifrågasatte redaktionen ”Varför man inte valde en pojke när man ändå var på väg att slå sönder traditioner”.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17029976.ab