Köyhät valtiot, kuten esim. Kenya ja Pakistan, ottaa kaikkein eniten vastaan pakolaisia

Köyhät valtiot ottaa vastaan noin 80 prosenttia maailman pakolaisista. Köyhät valtiot ottaa vastaan pakolaisia vaikka ei ole edes varoja omiin kansalaisiinkaan.
Kaikesta huolimatta rikkaat euroopan maat napisee ja uhkailee sulkea rajojaan. Se mitä Eurooppa ottaa vastaan pakolaisia on vain pienen pieni määrä. Köyhät valtiot ottaa vastaan vaikka heillä ei ole millä pitäisivät huolta edes omasta väestöstäkään.

Miksi on näin? Miksi köyhä ihminen ymmärtää auttaa toista köyhää ihmistä? Johtuu siitä että köyhä tietää millaista on olla köyhä, siksi mielellään avustavat muita köyhiä ja hädässä olijoita.

Rikkaamat valtiot ja rikkaammat ihmiset, kaikki heistä ei omaa empatiaa. Eivät ymmärrä millaista on olla pakolainen ja köyhä. Ei ihme että monelta puuttuu empatia, koska valtiotkaan ei tajua alkaa avustamaan sen enempää pakolaisia paikan päällä. Pakolaiset on jätetty köyhien maitten huostaan. Monet pakolaisista jotka matkustavat esim. Eurooppaan, on varakkaampia, heillä on varaa matkustaa. Ne kaikkein köyhimmät, jäävät naapurimaihin pakolaisleireille kitumaan, valtioihin joilla ei ole varaa omaa väestökään avustamaan.

Rikkaat Euroopam maat sen sijaan murisevat ja uhkailevat sulkea rajojaan. Eivät halua auttaa hädässä olijoita, vaikka ekonoomisesti pystysivät auttamaan. Euroopassa ajatellaan vain etupäässä omaa itseään ja omaa valtiota. Harva välittää muitten maitten köyhistä pakolaisista. Rasistit karjuu huonoa oloaan ja laittavat pakolaiset syntipukiksi huonoon omaan vointiinsa. Foorumeilla näkyy aina joku rasisti kiljuvan huonoa oloaan, katseli sitten mitä foorumia tahansa. Rasisteilla on hätä, on kuin tuli polttaisi rasistin persuksia.

(En tarkoita sitä että Euroopan pitäisi ottaa vastaan kaikki maailman pakolaiset.) Pakolaisia voi avustaa esim. paikan päällä, siellä minne pakolaiset ensin pakenee, esim. naapurimaihin. Niille köyhille maille, esim. Pakistan, jotka ottavat vastaan paljon pakolaisia, voisi esim. rikkaat Euroopan maat ja USA, antaa rahallista avustusta, vaatteita ja ruokatarvikkeita. Automaattisesti pitäisi se olla niin että niille maille jotka jatkuvasti ottaa vastaan tuhansia ja tai miljoonia pakolaisia, olisi anettava jatkuvasti avustusta, jotta he voisi pitää huolta pakolaisista. Kun eihän niillä mailla ole edes varaa pitää huolta omistaankaan.

Vilka tar emot mest flyktingar? Svar: fattiga stater, så som Pakistan, Kenya...dom öppnar sina gränser för granländers flyktingar, fast dom har inte tillräkligt ens för sina egna medborgare.