Suomen puolella näköjään monet luulee että ruotsalisnuoriso AFA olisi ollut syypää Husbyn mellakkaan.  Myös muutamat Ruotsissa asuvat levittävät samaa satua Suomen puolella. Miksiköhän? Ei ollenkaan hyvä että alkavat valehtelemaan asiasta. Totuudessa on pysyttävä.

Husbyssä kuten muissakin alueilla, on se maahanmuuttajanuoret jotka metelöi. Turha niistä on ruotsalaisia syyttää. (Ehkä mukana oli joku ruotsalainen, tiedä sitä sitten.) Politiikotkin tämän tietää että maahanmuuttajanuorilla on vaikeat olot. Politiikot ei vain halua myöntää että suurin syy on heissä, politiikoissa itsessään. Se on alunperin heidän vika että mellakoita on.

Megafon toimii parantaakseen noitten alueitten tilaa ja protestoivat ja toivovat että politiiklot ja muut asianomaiset tekisi jotain näitten asuinalueitten hyväksi ja ihmisten hyväksi.

Työttömyys, huono koulutus, ynnä muu, on vienyt pois monelta nuorelta tulevaisuuden, tulevaisuus heille näyttää huonolta, he voi kerta kaikkiaan huonosti.

Maahanmuuttajia.
http://megafonen.com/
http://www.youtube.com/user/TahrirTillHusby

Arabialainen sana, tahrir, frigörelse, vapautus, ....Tahrir Husby, Frigöra Husby, on Husbyläisten protesti vapautuakseen syrjivästä tilanteesta.

Monta monta vuotta sitten Flemingsberg oli paikka mitä ulkomailla kutsuttiin ghetoksi. Tapahtui kaikenlaista. Asunnot oli hyvin pilalla. Ruotsalaista muutti melkein kaikki pois.
Nyt on asia toisin. Siellä muutama vuosi sitten tehtiin remontteja taloihin ja asunnotoihin ja ulkotiloihin ja nyt on osa asunnoista, inatslägenheter, sellaisia mitkä pitää ostaa.
Paljon rauhallisempaa nyt. Siellä on sivussa se Södertörnin högskola myös.
Flemingsberg on tuossa aivan lähettyvilläni.

Några i Finland säger att tidningarna antyder att det det är svenska ungdomar som bråkar I Husby och andra ställen. Även vissa finländare i Sverige sina stenar i kokande vatten och anklagar svenska undomar för kravallerna. Sanningen är nog säkrare, sannare, om man vågar säga som det är att det flesta av ungdomarna var invandrare, men inte alla från Husby, det var ju även ungar från närliggande ställen, och okså lite längre bort. Läs om Megafon, http://megafonen.com/ , där skrivs om Husby och annat om dessa invandrare områden.