Suomen sosiaalidemokraatit edellä Ruotsin demareista. :)  Kerrankin näinkin päin. Fundamentaalinen muslimi Suomen demarien puolueessa, Ruotsissa Mustafa potkittiin pois demarien puolueesta. Tässä asiassa olisi Ruotsin demareilla opittavaa Suomen demareilta.

Voi olla uskovainen ja lisäksi fundamentalisti, jos osaa pitää uskonnon ja politiikan erossa toisistaan.

För en gångs skull, Finland går före Sverige, iaf vad gäller muslimska politiker. I Finland har man troende muslimska politiker. M i Sverige har en troende muslimsk politiker. Sossar i Sverige ville inte ha Mustafa i sin parti.

Koraanin opetuksista potkut sosialidemokraateista Ruotsissa, Suomessa imaami demarikunnallispoliitikkona
Yle Uutisten selvityksen mukaan suomalaispuolueet eivät pohtineet islaminuskoisten jäsentensä sopivuutta puolueen johtotehtäviin. Islam ja pohjoismaiset arvot ovat törmänneet Ruotsissa, missä sosialidemokraattinen puolue erotti puoluehallituksen muslimijäsenen, koska tämä oli järjestänyt naisia ja homoseksuaaleja halventavia tilaisuuksia.
..............Imaami Abdul Mannanin kunnallispoliitttinen ura on kestänyt 12 vuotta. Muodollisesti hän on sitoutumaton, koska jäsenkirja on imaameilta kielletty.
Hän on samaa mieltä Ruotsissa puhuneiden uskonoppineiden kanssa.
- Islam ei hyväksy homoseksuaalisuutta. Miehille ja naisille on annettu eri velvollisuudet. Naisen velvollisuuksiin kuuluu olla äiti, kotiäiti, hänen pitää hoitaa lapset ja oma perhe, imaami Mannan sanoo.
http://yle.fi/uutiset/koraanin_opetuksista_potkut_sosialidemokraateista_ruotsissa_suomessa_imaami_demarikunnallispoliitikkona/6592783