Ajatus eurabiasta on rasistien salaliittoteoria...kuvittelua arabien ja muslimien Euroopan valloittamisesta. Islamofobiset kiihkeästi huutaa tuskissaan kuvittelujensa keskellä, kuvitteltujen luulottelujensa vallassa...Entäs sitten jos Lähi-itä ja Eurooppa olisikin joskus yhtä? Maailma aina muuttunut on ja tulee aina muuttumaan...Eurabia huutelut kuitenkin luulottelijoitten huuteluja on. Eurooppa ole ei islamistunut tippaakaan...muslimeilla ei ole mahtia ja valtaa Euroopassa...Kaikki asuu Euroopassa, omaa elämäänsä. Miksi pitäisi olla kuin eurooppalainen? Jokainen saa olla oma itsensä ihan samalla tapaa kuin eurooppalaiset pysyy eurooppalaisia, niin myös muilla on vapaus olla oma itsensä...Pew forum http://www.pewforum.org/  on faktist tehnyt tutkimuksia ja tutkimusten tulokset on että muslimit ei lisäänny Euroopassa oikeastaan sen suuremmin mitä eurooppalaisetkaan. Voi kylmästi huitaista kädellään pois rasistiset eurabia huutelut, sillä ne huutelut on rasistien omaa mielikuvitusta.
Usch dessa konspirationsteorier. Muslimer tar inte över Europa. Det finns minimalt med fanatiska muslimer i Europa. Nästan alla  muslimer i Europa är fredliga.
Eurabien eller Eurabia (av Europa och Arabien) är ett begrepp inom en konspirationsteori [1] som förs fram av counterjihadrörelsen och som hävdar att Europa håller på att bli en del av arabvärlden.